Mediaroom

En lærlingplass som fokuserer på fremtiden

Er du i begynnelsen av din karriere og leter etter en lærlingplass som tilbyr spennende utsikter og utviklingsmuligheter med en mulig internasjonal karriere? Da er DACHSER stedet for deg.   

Hos oss vil du finne en lærlingplass som er mangfoldig og variert med de beste betingelsene. I tillegg til en variert opplæringsplan, solid kunnskapsoverføring gjennom tett oppfølging og arrangementer i forbindelse med opplæringen, vil du oppnå en dyptgående innsikt i DACHSER sin verden. Vi vil planlegge din fremtid sammen, og dra fordel av de utmerkede utviklingsmulighetene og den økonomiske sikkerheten som et fremtidsorientert globalt selskap med rundt 30 000 ansatte kan tilby.    

Målrettet opplæring videre igjennom din lærlingstilling og din senere karriere, en åpen firmakultur, internasjonale kontakter og felles verdier vil gi deg det ideelle grunnlaget for et vellykket, tilfredsstillende og fremtidsrettet arbeidsliv i DACHSER.

Våre HR-eksperter vil gjerne hjelpe deg!

Spørsmålet er: Hvor vil du? Vi tilbyr mange lærlingplasser for fremtidsrettede karrierer i hver av våre forretningsområder.

De spenner fra veitransport med lastebil til lagerstyring, luft- og sjøfrakt til IT. Hos oss kan du finne en lærlingplass som passer din evner og ønsker.

DACHSER i sosiale medier

Vennligst besøk oss på LinkedIn.