Bestill henting i god tid før jul

Julen er rett rundt hjørnet, og tiden har kommet for å forberede seg på den travle tiden som kommer. Husk derfor å bestille henting i god tid dersom du har gods som skal leveres før jul.

Bestill henting i god tid før jul

Det er mye som skal gjøres i førjulstiden – både hos oss og hos kundene våre. Fordi dette kan få betydning for forsendelsene dine, oppfordrer vi deg til å legge inn bestillinger i god tid dersom du har gods som skal sendes frem mot jul. 

Det kommer i tillegg til å være et begrenset antall avganger til og fra Europa i julen. Dersom du trenger mer informasjon vedrørende avganger, er du velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice på service.oslo@dachser.com. 

I romjulen holder kontoret åpent som normalt på hverdager.  På de offisielle helligdagene holder vi stengt. Du kan få med deg åpningstidene våre nedenfor.

Åpningstider

Fredag 24. desember: Stengt
Mandag 27. desember: Åpent
Tirsdag 28. desember: Åpent
Onsdag 29. desember: Åpent
Torsdag 30. desember: Åpent
Fredag 31. desember: Stengt

Dersom bedriften din holder stengt, og dermed ikke kan motta varer på enkelte av de normale virkedagene, ber vi deg vennligst å ta kontakt på dachser.oslo@dachser.com. Hvis du har spørsmål eller særlige krav vedrørende forsendelsene dine fremover, er du velkommen til å kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER. 

Departures Christmas & New Year 2021 Vinterbro PDF (0,02 MB)
Kontakt Julie Sørum Communications Consultant Nordic