Markedsinformasjon

Coronavirus: Seneste nytt om vår drift i Kina

Vi fortsetter å oppdatere deg vedrørende den nåværende situasjonen i Kina. For å holde det nye Coronaviruset nCoV under kontroll, har kinesiske myndigheter satt i gang ulike tiltak for å forhindre at folk samles i større forsamlinger da dette kan føre til økt smittefare. Flere av avdelingene våre åpnet igjen på mandag 10. februar, men vi er dessverre nødt til å meddele at vi kun jobber med begrenset kapasitet grunnet sikkerhetstiltakene og reiseforbudet utstedt av myndighetene. Vi ber deg derfor om å forberede deg på forsinkelser grunnet operasjonelle problemer, som mangel på lastebiler og begrenset kapasitet.

Våre avdelinger i Chengu, Nanjing, Ningbo, Shenzhen, Suzhou og Zongshan er for øyeblikket stengt mens vi er i en søknadsprosess med lokale myndigheter. I oversikten under har vil listet opp ytterligere informasjoner vedrørende den nåværende situasjonen i Kina.

  • Medarbeiderne våre jobber hjemmefra
  • Det kan forekomme flere endringer i forbindelse med åpningstidene for våre kinesiske avdelinger. Vi vil holde deg oppdatert.
  • Avdelingen vår i Hong Kong er i full drift. Vi fortsetter å følge nøye med på situasjonen og vil komme med ytterligere informasjon dersom driften skulle bli påvirket.

Vi vil fortsette å følge med på situasjonen og informerer løpende om eventuelle endringer i driften. Hold et øye med hjemmesiden vår for å få med deg seneste nytt om hvordan situasjonen i Kina påvirker forsyningskjeden din. Har du noen spørsmål, er du velkommen til å kontakte din lokale DACHSER-representant.

Kontakt Alexandra Hartung