Markedsinformasjon

Coronaviruset: Hvordan vår drift i USA påvirkes

I tillegg til det allerede eksisterende innreiseforbudet for besøkende fra flere asiatiske land, har USAs myndigheter nå innført et forbud som forhindrer alle avganger fra Europa til USA. Forbudet ble innført 13. mars 2020, kl 23:59.


Dette fører til et stort antall flyavbestillinger på ruter mellom Europa og USA. Fordi de berørte passasjerrutene representerer en betydelig del av den tilgjengelige lastekapasiteten, har avbestillingene en enorm innvirkning på tilgjengelig lasterom og fraktrater.


Vårt team av eksperter fortsetter å jobbe hardt med alternative ruter som lar oss transportere presserende last, og vi er opptatt av å gi våre kunder prioritert tilgang til den begrensede kapasiteten som er. Fordi vi har hatt suksess med implementeringen av charterprogrammet vårt mellom Kina og Tyskland, vil vi undersøke lignende løsninger for transport mellom Tyskland og USA.


Våre team over hele verden vil holde kontakten med deg, men ikke nøl med å ta kontakt med din lokale DACHSER-kontakt for å diskutere din spesielle situasjon, og for å planlegge ytterligere ordninger for ordrene dine.

Kontakt Alexandra Hartung Communications Manager Nordic