DACHSER Air & Sea Logistics omorganiserer den regionale ledelsen

Dr. Tobias Burger skal lede forretningsenheten ASL EMEA, mens Ralph Riehl tar over forretningsenheten ASL Americas

DACHSER Air & Sea Logistics (ASL) har omorganisert ledelsen av sine forretningsenheter i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA) og Americas.

Stillingen som Managing Director ASL EMEA har blitt overtatt av Dr. Tobias Burger.
Stillingen som Managing Director ASL EMEA har blitt overtatt av Dr. Tobias Burger.

Stillingen som Managing Director ASL EMEA har blitt overtatt av Dr. Tobias Burger, som allerede har ansvaret for den strategiske utviklingen av forretningsområdet Air & Sea Logistics som Deputy Director ASL. Før han gikk over til å jobbe med sjø- og flyfrakt, var 43-åringen sjef for Corporate Governance & CEO Office i DACHSER. Dr. Burger overtar etter Thomas Krüger, som har ledet sjø- og flyfraktområdet i EMEA-regionen siden 2016.

 

Dr. Tobias Burger og Ralph Riehl vil bidra med ny drivkraft til en bærekraftig og lønnsom utvikling av DACHSER Air & Sea Logistics i sine regioner gjennom en optimal kombinasjon av intern og ekstern ekspertise. De kommer derfor til å drive utviklingen av globalt integrerte og verdiskapende løsninger for kundene våre på en konsistent måte.

Edoardo Podestà, COO Air & Sea Logistics hos DACHSER

DACHSER Air & Sea Logistics har med umiddelbar virkning overført ansvaret for forretningsenheten ASL Americas til Ralph Riehl (55). Før han begynte i DACHSER, jobbet den erfarne lederen for logistikkgruppen Panalpina, nå DSV Panalpina, i over 30 år. Der hadde han lederstillinger i Frankrike, Singapore og USA. Senest var Riehl Senior Vice President of Sales, med ansvar for alt salg for DSV Panalpina i Nord- og Latin-Amerika. Riehl overtar stillingen som Managing Director ASL Americas etter Guido Gries, som har ledet DACHSERs forretningsaktivitet i regionen siden 2012.   

Ny drivkraft for bærekraftig og lønnsom utvikling

"Vi ønsker å takke Thomas Krüger og Guido Gries for mange år med dedikert arbeid innen forretningsutvikling og integrering av fly- og sjøfraktnettverket vårt, og vi ønsker dem alt det beste i deres profesjonelle og personlige liv", sier Edoardo Podestà, COO Air & Sea Logistics hos DACHSER. 

"Dr. Tobias Burger og Ralph Riehl vil bidra med ny drivkraft til en bærekraftig og lønnsom utvikling av DACHSER Air & Sea Logistics i sine regioner gjennom en optimal kombinasjon av intern og ekstern ekspertise. De kommer derfor til å drive utviklingen av globalt integrerte og verdiskapende løsninger for kundene våre på en konsistent måte."

Kontakt Julie Sørum Communications Coordinator Nordic