DACHSER Sweden utvider til Örebro

DACHSER Sweden utvider tilstedeværelsen i Midt-Sverige i år med et nytt salgskontor. Første steg vil bli å utnevne en Sales Manager.

DACHSER Sweden utvider til Örebro </span>
DACHSER Sweden utvider til Örebro </span>

DACHSER Sweden består av totalt fem avdelinger. De fire European Logistics-avdelingene som er dedikert til landtransport av industrivarer, holder til i Malmö, Jönköping, Göteborg og Stockholm. Denne strukturen blir supplert av en Air &Sea Logistics-avdeling i Göteborg. For å styrke organisasjonen og fortsette veksten utvider logistikkselskapet nå tilstedeværelsen med et nytt salgskontor i Örebro.

Det føles godt at vi endelig kan starte dette prosjektet, og vi gleder oss til å kunne betjene enda flere kunder i Sverige.

Thomas Wennborg, Branch Manager i Stockholm og ansvarlig for utvidelsen til Örebro.

Örebro i den sentrale delen av Sverige er en sterk logistikkbase, og ved å etablere seg i regionen vil DACHSER Sweden knytte området mellom Mälarregionen og Värmland til logistikknettverket sitt. 

"Å utvide til Örebro er et naturlig steg for DACHSER Sweden. Når vi ser bort fra de områdene vi allerede dekker, er Örebro den regionen hvor vi ser de største volumene", sier Thomas Wennborg, Branch Manager i Stockholm og ansvarlig for utvidelsen til Örebro. "Det føles godt at vi endelig kan starte dette prosjektet, og vi gleder oss til å kunne betjene enda flere kunder i Sverige." 

Etablering i flere steg

Det første steget nå blir å etablere et salgskontor og utnevne en Sales Manager, og deretter gradvis utvide aktiviteten i regionen. Steg to er planlagt for 2023 og vil innebære oppstart av et lokalt kundeservicesenter.

"DACHSERs forretningsmodell bygger på etablering av en sterk lokal tilstedeværelse. Kontakten vi har med kundene er ikke styrt sentralt, men foregår lokalt på de ulike stedene rundt omkring i Sverige. Når vi ser at volumene vokser i en region, forteller det oss at vi kan øke tilstedeværelsen vår", sier Thomas Wennborg. 

I 2021 kunne DACHSER rapportere om epokegjørende resultater for tidligere år. Derfor rapporterte logistikkleverandøren tidligere i år at de styrker ledelsen ved å utnevne Carl-Johan Westas til Country Manager Sweden European Logistics.   

"DACHSER Sweden er inne i en positiv utvikling akkurat nå. Vi styrker ledelsen og vinner nye markedsandeler når vi utvider til Örebro. Dette er ett av flere steg mot målet vårt: å være førstevalget i Sverige for integrerte verdensomspennende logistikktjenester", sier René Sidor, Managing Director i DACHSER Nordic. 

Kontakt Alexandra Hartung Communications Manager Nordic