DACHSER deltar på Tolldagen 2019

I år stiller DACHSER Norway AS med en stand på Tolldagen 2019, som går av stabelen 13. november på Oslo Kongressenter. Besøk oss på stand og få svar på tollspørsmål i forhold til import og eksport av varer.

DACHSER deltar på Tolldagen 2019.

Tolldagen er en konferansedag med nyheter fra Tolletaten, hvor representanter fra næringslivet har blitt invitert til å delta. Noen av hovedpunktene for årets tolldag er digitalisering, internasjonal handel og næringslivets erfaringer med tollspørsmål.

Der vil blant andet være spennende foredrag av digitaliseringsminister Nikolai Astrup, som vil gi et innblikk i digitalisering fra et politisk perspektiv. Tolletaten vil presentere siste nytt om fremtidens digitaliserte informasjonsflyt. Du vil også få mulighet til å høre om, hva som rører seg på den internasjonale handels- og tollarenaen med dagsaktuelle saker knyttet til frihandel og siste oppdatering om Brexit.

Tolldagen arrangeres for sjuende gang, og det er ventet at over 300 mennesker skal besøke Oslo Kongressenter.

Besøk oss

Du kan besøke oss på stand på Tolldagen og få svar på tollspørsmål i forhold til import og eksport av varer. Meld deg på her.

DACHSER over hele verden
Kontakt oss