Nyheter

DACHSER fortsetter med charterflyvninger i mai

I tillegg til charterflyvninger mellom Asia og Europa, vil logistikkleverandøren organisere ytterligere flyreiser over Stillehavet for å dekke nord- og søramerikanske markeder. Denne endringen kommer i tillegg til den nye ruten mellom Shanghai og Los Angeles.

DACHSER fortsetter med charterflyvninger i mai

Fordi kapasiteten på flyfraktmarkedet fortsatt er svært begrenset, så tilbyr DACHSER Air & Sea Logistics nå ytterligere charterflyvninger fra Asia til USA. I slutten av april fullførte DACHSER sin 30. charterflyvning siden pandemien startet.

Etter den første flyvningen fra Hong Kong til Los Angeles den siste uken i april, så har logistikkleverandøren utvidet charterprogrammet sitt, som i mai utviklet seg til å inkludere en ekstra rute fra Shanghai (PVG) til Los Angeles (LAX). DACHSER bruker sitt omfattende nordamerikanske nettverk, bestående av 14 avdelinger, til å distribuere varer i Nord-Amerika og Sør-Amerika, hvor selskapet har 13 avdelinger.

Etterspørselen fortsetter

"Vi fortsetter å se etterspørselen etter flyfrakttjenester mellom Asia og USA, og ikke bare for medisinsk verneutstyr," sier Timo Stroh, Head of Global Air Freight hos DACHSER. "Våre charterfly gjør det mulig for oss å tilfredsstille våre kunders behov samt tilby dem robuste og effektive løsninger. Kundene får dermed tilgang til premium-kapasitet og pålitelige transittider, noe som bidrar til en forbedring av deres forsyningskjedeplanlegging."

I tillegg til sine charterflyvninger over Stillehavet, så fortsetter logistikkleverandøren å transportere gods fra Asia til Europa.

Kontakt Julie Sørum Communications Coordinator Nordic