DACHSER organiserer vaksinelogistikk i Berlin

Logistikkleverandør får til oppgave å oppbevare kjøleboksene for vaksiner samt distribuere dem til vaksinasjonssentre, sykehusapoteker og mobile vaksinasjonsteam.

DACHSER organiserer vaksinelogistikk i Berlin
DACHSER organiserer vaksinelogistikk i Berlin

Vaksineringen mot covid-19 har begynt i Tyskland, og delstatsregjeringen i Berlin har bedt DACHSER stå for logistikken knyttet til vaksinene i Tysklands hovedstad. 

DACHSER har påtatt seg oppgaven på vegne av delstatsregjeringen i Berlin, og skal administrere vaksineforsyningene når de blir levert til det sentrale vaksinelageret. Selskapet skal også foreta daglige kvalitetssikrede leveranser til opptil 6 av vaksinasjonssentrene i Berlin, 11 sykehusapoteker og opptil 60 mobile vaksinasjonsteam. Det nødvendige vaksineutstyret vil bli levert fra et lager som drives av logistikkleverandøren.

Vi er glade for å kunne tilby logistikkekspertisen vår, og på den måten støtte denne forsyningskjeden som er så viktig for samfunnet.

Olaf Schmidt, General Manager for DACHSERs logistikksenter Berlin-Brandenburg

"Vi har jobbet tett med delstatsregjeringen i Berlin siden juli for å lagre personlig verneutstyr og hurtigtester for korona og distribuere disse til helseinstitusjoner i byen", forteller Olaf Schmidt, General Manager for DACHSERs logistikksenter Berlin-Brandenburg i Schönefeld.

Leverer logistikkekspertise

Schmidt legger til: "Vi er glade for å kunne tilby logistikkekspertisen vår, og på den måten støtte denne forsyningskjeden som er så viktig for samfunnet."

DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Julie Sørum Communications Consultant Nordic