tilbake
Nyheter Pressemeldinger

Det nye DACHSER magazine er her!

Mange produkter fra Sveits har et svært godt omdømme over hele verden, kjent som sveitserne er for innovasjon og kvalitet kombinert med tradisjon og håndverk. Blant dem finner vi Ricolas urtedrops, et klassisk sukkertøy laget etter en spesiell oppskrift som inneholder 13 urter fra de sveitsiske fjellene.

DACHSER magazine 04/19

I denne utgaven av DACHSER magazine kan du lese om hvordan dette tradisjonelle sveitsiske produktet finner veien inn i globale markeder – et oppdrag som krever sofistikerte logistikkprosesser og samarbeid tuftet på tillit. I ti år nå har DACHSER Air & Sea Logistics Schwitzerland og Ricola hatt et partnerskap bygget på nettopp disse kvalitetene.

Blant andre nyheter kan vi nevne at DACHSER brasilianske landsorganisasjon feirer tiårsjubileum i år, og det er en god grunn til å ta en nærmere titt på Sør-Amerikas største økonomi.

Würth, den globale markedslederen innen salg av monterings- og installasjonsmateriell, har også grunn til å feire etter at de nylig åpnet et nytt sentralt eksternt lager i byen Waldenburg sørvest i Tyskland. Les om hvordan DACHSER støtter handelsselskapet med direktesalg over hele Europa.

Dette er noen av historiene du finner i den siste utgaven av DACHSER magazine. Vi håper du får glede av lesingen og ønsker deg god jul og godt nytt år!

Last ned DACHSER magazine her

Du kan leste ned DACHSER magazine som en PDF her.

DACHSER magazine PDF (8,30 MB)
Kontakt Alexandra Hartung Communications Manager Nordic