tilbake
Nyheter Pressemeldinger
Nyheter

Det nye DACHSER magazine er ute!

Det finnes ingen drink som utstråler mer eksklusivitet, sjarm og livsglede enn Champagne. Og det er ikke kun produksjonen av disse dyre dråpene som krever nøye omtanke. Å frakte dem fra vingården til hyllen krever logistikkløsninger av høy kvalitet. DACHSER håndterer en bred vifte av skreddersydde tjenester for Moët Hennessy Deutschland’s mest velkjente merkevarer, noe du kan lese mer om i vårt seneste magasin.

DACHSER Magazine 01/20

I denne utgaven tar vi deg også med til Benelux-landene, noen av verdens viktigste knutepunkter for logistikk. DACHSER har operert egne avdelinger i regionen de siste 45 årene, og tilbyr i dag hele sitt sortiment av logistikktjenester. Du kan lære mer om hvordan de forskjellige tjenestene kan integreres  og skreddersys til hver enkelt kunde fra kun én kilde i magasinet.

I tillegg kan du få med deg den spennende historien om hvordan DACHSER transporterer glassverk av Lamberts Glassworks til bruk i de nye urflatene i Elizabeth Tower, eller som den også er kjent, Big Ben. Dette, og mange flere historier fra logistikkens verden samt en masse hjelpsom informasjon, er hva som venter deg i den seneste utgaven av DACHSER magazine.

Vi håper du vil finne lesningen interessant, og ønsker deg en god start på våren.

Last ned DACHSER magazine her

Du kan laste ned DACHSER magazine som en PDF her.

DACHSER magazine 01/20 PDF (6,99 MB)
Kontakt Alexandra Hartung Communications Manager Nordic