Edoardo Podestá tar over roret i DACHSER Air & Sea Logistics

DACHSER utnevner Edoardo Podestá til Chief Operations Officer (COO) for forretningsområdet Air & Sea Logistics. Den mangeårige Managing Director i region Asia–Stillehavet leder nå DACHSERs globale sjø- og flytransportvirksomhet. Podestá erstatter Jochen Müller i denne stillingen.

Edoardo Podestá, Chief Operations Officer (COO) for DACHSER Air & Sea Logistics.
Edoardo Podestá, Chief Operations Officer (COO) for DACHSER Air & Sea Logistics.

DACHSER og den nåværende COO Air & Sea Logistics, Jochen Müller, har i fellesskap blitt enige om ikke å forlenge kontrakten hans når den utløper i 2020. Jochen Müller vil slutte å jobbe for DACHSER med umiddelbar virkning.

Edoardo Podestá kombinerer sin suksess som gründer og sterke lederegenskaper med inngående kjennskap til de asiatiske og globale fraktmarkedene for sjø- og flytransport. Som COO Air & Sea Logistics vil han fortsette å utvide vårt interkontinentale nettverk for sjø- og flytransport og knytte det enda tettere til det europeiske landtransportnettverket vårt.

Bernhard Simon, DACHSER CEO

I de senere årene har Jochen Müller vært ansvarlig for å utvikle sjø- og flytransportvirksomheten til et nettverksselskap med virksomhet over hele verden, og la dermed grunnlaget for globalt integrerte forsyningskjedeløsninger for kundene. Det er takket være hans engasjement at strukturene for å støtte den fremtidige utvidelsen av sjø- og flytransportvirksomheten kan befestes ytterligere. DACHSER er takknemlig for det solide arbeidet Jochen Müller har lagt ned gjennom årene, og for den gjensidige tilliten som det har vært bygget på, og ønsker ham all mulig fremgang i hans personlige og profesjonelle liv i fremtiden.

Ekspansjon av sjø- og flytransportvirksomheten i Asia

Jobben med å lede den globale sjø- og flytransportvirksomheten går til Edoardo Podestá, som er en erfaren leder i DACHSER. Den 57 år gamle italieneren begynte i DACHSER tilbake i 2003 som en del av ledergruppen for Züst Ambrosetti Far East Ltd. joint venture etter at DACHSER hadde tatt full kontroll. Som anerkjennelse av hans vellykkede ekspansjon av sjø- og flytransportvirksomheten i Asia, ble han utnevnt til Managing Director for forretningsenheten i Asia–Stillehavet i 2014.