Har du lest vårt siste nyhetsbrev?

Årets første utgave av nyhetsbrevet vårt er fylt med interessante artikler om alt fra hvordan man skaper stabile forsyningskjeder til hvordan man holder driften i gang i krisetider.

Les årets første nyhetsbrev i dag!

Endelig går vi mot lysere tider. Ikke kun med tanke på årstiden, men også i forhold til at vaksineringen har startet. Hvis alt går etter planen, kan vi kanskje se frem til en sommer med litt færre restriksjoner enn hva vi har blitt vant til. 

I årets første nyhetsbrev kan du få med deg et intervju med Armend Krasniqi, General Manager hos DACHSER Norway. I intervjuet har vi blant annet spurt inn til hvordan vår avdeling på Vinterbro har klart seg igjennom koronakrisen uten en eneste permittering.

Videre kan du få med deg en spennende artikkel om vårt samarbeid med JFKnudtzen AS, en totalleverandør innen det profesjonelle elektro- og automatiseringsmarkedet. Her kan du blant annet lese om hvordan man skaper en stabil forsyningskjede ved hjelp av pålitelige logistikkløsninger.

Du kan også lese om hvordan DACHSER bidrar til å få så mange vaksinert, så raskt som mulig. Vaksineringen mot koronaviruset har nemlig begynt i Tyskland, og delstatsregjeringen i Berlin har bedt DACHSER om å stå for logistikken knyttet til vaksinene i Tysklands hovedstad.

Motta DACHSER Norways nyhetsbrev

Få med deg flere detaljer rundt DACHSER Norways samarbeid med JFKnudzten - og mer til - i vårt siste nyhetsbrev. Er du ikke mottaker av nyhetsbrevet allerede, kan du registrere deg her.

DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Julie Sørum Communications Consultant Nordic