Har du lest vårt siste nyhetsbrev?

Vårt seneste nyhetsbrev er fullspekket med spennende artikler om alt fra CO2-besparende strategier og transportløsninger til ulike suksesshistorier om kunder og samarbeidspartnere. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Sommeren er på hell og høstmånedene nærmer seg. Store deler av befolkningen har nå mottatt andre stikk av vaksinen, og forhåpentlig går vi en høst i møte hvor noen av koronareglene kan lempes. La oss krysse fingrene for det!

Vårt seneste nyhetsbrev er fullspekket med spennende artikler om alt fra CO2-besparende strategier og transportløsninger til ulike suksesshistorier om kunder og samarbeidspartnere. Blant annet kan du lese om samarbeidet vårt med Romnes AS, en av Norges ledende totalleverandører til bildelindustrien.

«Vi har satt pris på kombinasjonen av et digitalt system og menneskelig kontakt. Vi synes det er fint å ha den digitale muligheten slik at vi kan undersøke ting selv. Dette hjelper oss å holde daglig kontroll på det vi har av inngående transport». Slik lød det fra Drifts- og logistikkansvarlig hos Romnes da vi snakket med han i vår. Du kan lese hele artikkelen i nyhetsbrevet.

Videre kan du få med deg en artikkel vi skrev i samarbeid med Cargotron, en av våre langvarige samarbeidspartnere. Her kommer vi blant annet inn på hva som er viktig når det kommer til suksessfull prosjektplanlegging.  

Til slutt kan du lese om hvordan DACHSER fremover vil satse på megatrailere, som vil redusere klimaavtrykket fra transportene våre. Dette er imidlertid kun en liten del av DACHSERs langsiktige klimastrategi, som du også kan lese mer om i en av artiklene.

Sist, men ikke minst, kunne vi i juni endelig publisere vårt flotte årsresultat for 2020. Til tross for både Brexit og koronapandemi har vi oppnådd en økning i resultat før skatt på nesten 70 prosent! Du kan lese hele pressemeldingen om regnskapshistorien i nyhetsbrevet.

Motta DACHSER Norways nyhetsbrev

Få med deg flere detaljer rundt DACHSER Norways samarbeid med Romnes AS - og mer til - i vårt siste nyhetsbrev. Er du ikke mottaker av nyhetsbrevet allerede, kan du registrere deg her.

Kontakt Julie Sørum Communications Consultant Nordic