Har du lest vårt siste nyhetsbrev?

I nyhetsbrevet ser vi blant annet på hvordan vi kan være med på å skape en mer miljøvennlig transportbransje.

Som transportselskap er vi opptatt av hvordan vi selv, men også samfunnet, kan bidra til å skape en mer miljøvennlig kurs.

Vi er allerede godt i gang med 2022. Dagen har økt med litt over fire timer og våren nærmer seg -  det er en kjærkommen følelse å gå mot lysere tider. Dessverre er lyset blitt overtatt av mørket øst i Europa, der den avtalebaserte sikkerhets- og fredsordenen vi har hatt i Europa i mange tiår nå, er brutt etter Russlands invasjon av Ukraina. Våre tanker og dypeste medfølelse er i disse dager hos våre samarbeidspartnere og befolkningen i Ukraina.  

Vårt første nyhetsbrev i 2022 bærer heldigvis også preg av positive tiltak og hendelser, hvor vi byr på flere spennende artikler om grønnere alternativer.

Som transportselskap er vi svært opptatt av hvordan vi selv, men også samfunnet, kan bidra til å stake ut en mer miljøvennlig kurs. Den eneste måten transportsektoren kan oppfylle de nasjonale og globale samfunns langsiktige mål om å redusere og oppnå null nettoutslipp på, er ved å bruke nullutslippskjøretøy. Derfor er vi også stolte over å kunne presentere nyheten om at DACHSER fra og med i år utvider flåten av nullutslippskjøretøy.

Du finner også nyheten om at en av de første serieproduserte batteridrevne lastebilene av typen Mercedes-Benz eActros nå blir tatt i bruk hos DACHSER. Lastebilen er en viktig del av distribusjonskonseptet vi har for større byer, som vi kaller DACHSER Emission-Free Delivery, og som vi for tiden utvider til 11 europeiske storbyregioner – deriblant Oslo.

Det er ingen tvil om at elektromobilitet er fremtiden. For noen er det likevel fortsatt ting som er uklart med tanke på selve hjertet i en elektrisk drivlinje – nemlig batteriet. Derfor har vi dykket ned i noen av spørsmålene. Les mer i artikkelen om batterier – en titt på fremtidens teknologier.

Det er også med glede at vi kan dele nyheten om at Magnus Asbjørnsen har tiltrådt som salgssjef på nyåret. Magnus blir ansvarlig for salgskontoret i Kristiansand og inngår dermed også som en del av ledelsen i DACHSER Norway.  

Meld deg på her

Er du ikke mottaker av nyhetsbrevet allerede, kan du registrere deg her.

DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Alexandra Hartung Communications Manager Nordic