Har du lest vårt siste nyhetsbrev?

Den seneste utgaven av nyhetsbrevet vårt er spekket med interessante artikler om alt fra utslippsfrie leveringer og tollekspertise til oppdateringer rundt Brexit og internasjonale kundesamarbeid. 

Nyhetsbrev 4/2020

Høsten er over oss, og vi har skiftet til vintertid. I takt med dette tilbringer vi mer og mer tid innendørs, noe som medfører at vi må være ekstra disiplinerte når det gjelder smittevernstiltak. Vi har etterhvert funnet rytmen i en ny hverdag med flere digitale møter, mer hjemmekontor og nye normer for sosiale interaksjoner. Dette har vist seg å være effektive tiltak, hvilket gjør det desto viktigere å opprettholde vår standhaftighet.

I likehet med forrige nyhetsbrev, vil heller ikke artiklene i denne utgaven dreie seg om korona. I stedet vender vi blikket mot utslippsfrie leveringer, europeisk importekspertise og DACHSERs verdier.

"Vi jobber med kunden i fokus, og derfor er vi avhengig av å kunne følge dagens utvikling når det gjelder miljøvennlig drift. Dette er kun starten på hva vi håper vil bli en lang og suksessfull reise mot en mer miljøvennlig måte å utføre logistikktjenester på," sier Armend Krasniqi, General Manager European Logistics Vinterbro. Du kan lese hele artikkelen om DACHSER Norways utslippsfrie leveringsprosjekt i nyhetsbrevet.

Videre har vi skrevet en artikkel om samarbeidet vårt med en av kundene våre, Berner AS, en leverandør til bil- og anleggsbransjen. Her kommer vi blant annet inn på hva det innebærer å drive forretningsvirksomhet i Norge når du er et tyskeid selskap.

Vi har også snakket med Turid Ingebretsen, vår egen Customs Clearance Team Leader. Under intervjuet forteller hun blant annet om hva «felles ansvar» betyr for henne, og hvordan de ansatte hos DACHSER Norway støtter hverandre i hverdagen.

Til slutt kan du også få med deg vår siste oppdatering vedrørende Brexit. God lesing!

Motta DACHSER Norways nyhetsbrev

Få med deg flere detaljer rundt DACHSER Norways samarbeid med Berner AS - og mer til - i vårt siste nyhetsbrev. Er du ikke mottager av nyhetsbrevet allerede, kan du registrere deg her.

Kontakt Julie Sørum Communications Coordinator Nordic