Nyheter

Har du lest vårt siste nyhetsbrev?

Årets siste utgave av nyhetsbrevet vårt er fylt med interessante artikler om alt fra Incoterms-foredrag og hyggelige kundehistorier til siste nytt om brexit.

Les årets siste nyhetsbrev i dag!

Vi har allerede passert andre søndag i advent, og julen nærmer seg med stormskritt. Julen i år kommer imidlertid til å se betydelig annerledes ut enn i fjor som følge av koronaviruset. Selv om julen vanligvis er tiden hvor man slapper av og hygger seg med familie og venner, så er det viktig å huske at smittevernreglene fortsatt gjelder. Dette betyr blant annet at vi er nødt til å holde juleselskapene mindre i år.

I denne utgaven av nyhetsbrevet vårt kan du finne flere interessante og underholdene artikler. Blant annet kan du lese om Incoterm-kurset vi holdt for de ansatte hos Brødrene Dahl AS, en av våre langvarige kunder. Kurset ble ledet av vår egen Administration Manager, Joakim Johansen, som etter flere år i bransjen vet hva han snakker om når det gjelder frakt- og handelsbetingelser.

Videre kan du få med deg en kundehistorie vi har skrevet i samarbeid med Elementi, en leverandør av diverse ildsteder. Under et intervju med Fredrik Andresen, bedriftens Salgs- og markedssjef, forteller han blant annet at; «Vi er fortsatt i startsfasen, og derfor er det ekstremt viktig for oss at vi kan stole på at varene våre blir trygt levert dit de skal, og at de når frem til avtalt tid. Dette er noe vi føler at DACHSER har bevist at de kan, hvilket er hovedgrunnen til at vi har valgt å fortsette samarbeidet de siste tre årene.» Du kan lese hele artikkelen i nyhetsbrevet.

Året 2020 har også hatt plass til andre nyheter enn koronarelaterte oppdateringer. Amerikanerne gikk til stemmeurnene, og Storbritannia trådte offisielt ut av EU. Vi har samlet en guide med alt du skal vite om brexit på hjemmesiden vår. Alt dette, og mer til, kan du lese om i årets aller siste nyhetsbrev.

Motta DACHSER Norways nyhetsbrev

Få med deg flere detaljer rundt DACHSER Norways samarbeid med Elementi AS - og mer til - i vårt siste nyhetsbrev. Er du ikke mottaker av nyhetsbrevet allerede, kan du registrere deg her.

Kontakt Julie Sørum Communications Coordinator Nordic