Nyheter

Jøtul har signert transportavtale med DACHSER

En av verdens eldste produsenter av ovner, innsatser og peiser har signert en transportavtale med DACHSER Norway. Siden 1 juni 2018 har DACHSER håndtert Jøtuls eksport til Europa.

Foto: Jøtul Group, Jøtul F 520 HT
Foto: Jøtul Group, Jøtul F 520 HT

«Vi ser frem til å hjelpe Jøtul med å distribuere sine velkjente kvalitetsovner til frosne europeere kommende vinter,» forteller Benjamin Fjellheim, Sales Manager European Logistics hos DACHSER Norway på Vinterbro.

Som markedsleder innen stykkgods i Europa i henhold til nylige studier fra Fraunhofer IIS Center for anvendt forskning på forsyningskjedetjenester SCS vil DACHSER nå håndtere eksport for Jøtul – både stykkgods og partigods.

Optimalisering av logistikken

Jøtul Group valgte DACHSER som sin strategiske servicepartner for distribusjon til Sentral-Europa. Denne beslutningen ble basert på DACHSERs samlede tjenestetilbud, men også tilleggstjenester som forhåndsavtalt levering.

"Vi ser frem til å hjelpe Jøtul med å distribuere sine velkjente kvalitetsovner til frosne europeere kommende vinter." Benjamin Fjellheim, Sales Manager European Logistics hos DACHSER Norway på Vinterbro.

For Jøtul Group er høy kvalitet viktig i alle deler av forsyningskjeden. Ved å produsere høykvalitetsovner og peiser, krever leveringen av disse en logistikkpartner med samme oppfatning av kvalitet, samt muligheten til å levere på dette.

Logistikkeksperten DACHSER har allerede jobbet med Jøtul når det gjelder å optimalisere emballasjen til produktene. DACHSER Norway ga sitt inspill i et prosjekt med å endre emballasjen og pallene for ovnene til noe som bedre tåler transport og håndtering.

Foto: Jøtul Group, Scan 80.
Foto: Jøtul Group, Scan 80.

Om Jøtul

Jøtul Group er verdens ledende produsent av vedovner og peiser til kunder som verdsetter kvalitet. De utvikler, produserer, markedsfører og selger produkter under merkenavnene Jøtul, Scan, Atra, Ild og Warm. Jøtul Groups produkter er basert på nordisk kulturarv, og deres ekspertise fokuserer på miljøbevisste prosesser under produksjon og daglig bruk. Dette er en kompetanse som deles med forhandlere, importører og kvalitetsbevisste forbrukere i 43 land på fem kontinenter.