Melding fra DACHSER om konflikten mellom Russland og Ukraina

DACHSER følger nyhetene fra Ukraina med stor bekymring og forferdelse. Vi er dypt rørt over lidelsene som krigen har påført folket i landet, og til alle de som har måttet flykte fra hjemlandet sitt de siste dagene. Kampene, de gjensidige sanksjonene og de stengte luftrommene har også en massiv innvirkning på forsyningskjedene og vareforsyningen i regionen.

På grunn av den høye transportrisikoen og for å beskytte alle sjåførene som er på veien for DACHSER, har vi måttet innføre fullstendig stopp på godkjenning og lasting av alle vareforsendelser til Ukraina. Likevel er det en selvfølge for det familieeide selskapet DACHSER å fortsette å yte humanitær hjelp. Vi støtter anerkjente hjelpeorganisasjoner over hele Europa med gratis transport- og lagertjenester for å hjelpe menneskene i Ukraina og flyktningene i nabolandene.

DACHSER har også suspendert all transport i nettverket til og fra Russland og Hviterussland. Dette gjelder for både veitransport og luft- og sjøfrakt. Vi har også innført full stans på henting og lasting for interkontinentale togtjenester og lastebiltransporter mellom Europa og Asia som krysser Russland og Hviterussland. 

Vi er klar over at disse tvingende tiltakene vil legge ytterligere press på forsyningskjedene til kundene våre. Vi vil imidlertid gjøre vårt ytterste for å dempe virkningene og i fellesskap finne alternative løsninger for transport- og logistikkbehovene. 

Hvis du trenger mer informasjon eller har spørsmål, er du som alltid velkommen til å ta kontakt med din lokale DACHSER-representant.

DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Alexandra Hartung Communications Manager Nordic