Ny Sales Executive hos DACHSER Norway

Anders Sundvold er ny Sales Executive hos DACHSER Norway AS på Vinterbro. Han kommer fra stillingen som Sales Assistant European Logistics og skal nå være med til å styrke salget på Østlandet.

Ny Sales Executive hos DACHSER Norway
Ny Sales Executive hos DACHSER Norway

Fra å være en del av den administrative støttefunksjon i salgsavdelingen skal Anders Sundvold nå jobbe ut mot kunder, hovedsakelig i områdene Oslo, Follo og Østfold fra den 1. februar 2019.

«Anders har over flere år vært ansatt som Sales Assistant og har nå takket ja til nye utfordringer som Sales Executive. Det er svært gledelig at vi kan gi utviklingsmuligheter til gode interne kandidater,» sier Armend Krasniqi, Branch Manager European Logistics hos DACHSER Norway.

Med 5 års erfaring fra DACHSER kjenner jeg våre produkter veldig godt og vet hvordan man syr sammen en løsning og vet hva som passer inn i vårt nettverk. Jeg får nå mulighet til å bruke all teorien som jeg har lært meg fra det administrative, i praksis

Anders Sundvold, Sales Executive European Logistics hos DACHSER Norway

«Med 5 års erfaring fra DACHSER kjenner jeg våre produkter veldig godt og vet hvordan man syr sammen en løsning og vet hva som passer inn i vårt nettverk. Jeg får nå mulighet til å bruke all teorien som jeg har lært meg fra det administrative, i praksis,» forteller Anders Sundvold, Sales Executive European Logistics hos DACHSER Norway. «Jeg ser frem til å flytte fra kontorpulten og ut i feltet for å møte kundene ansikt til ansikt. Med et svært godt Europeisk nettverk og kompetente kollegaer på Vinterbro gleder jeg meg til å kunne tilby DACHSER sine tjenester til markedet.»

Karriere

Anders Sundvold (32) startede som Sales Assistant hos DACHSER Norway i januar 2014. Dermed har han 5 års erfaring i salgsavdelingen hos DACHSER Norway. Som Sales Assistant har Anders Sundvold hovedsakelig hatt ansvaret for implementering av nye kunder, han har arbeidet med fraktberegninger, markedsføring og intern opplæring i salgssystemer for kollegaene i Norge og Danmark.

DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Alexandra Hartung Communications Manager Nordic