Press Release

Ny avdelingsleder for DACHSER Sweden

Allan Wolter (62), som tidligere har vært driftsansvarlig ved DACHSER Denmarks avdeling i Hvidovre, har blitt utnevnt som avdelingsleder for DACHSER Sweden ABs kontor i Malmö.

Allan Wolter har blitt utnevnt som avdelingsleder for DACHSER Sweden ABs kontor i Malmö.
Allan Wolter har blitt utnevnt som avdelingsleder for DACHSER Sweden ABs kontor i Malmö.

Siden juni 2017 har Allan Wolter arbeidet som fungerende avdelingsleder for DACHSER i Malmö. Med sin 42 års erfaring fra logistikkbransjen vil Allan Wolter nå tiltre som permanent avdelingsleder for DACHSERs kontor i Malmö.

Allan er en stor ressurs for oss, og med sin omfattende kunnskap om transport, og spesielt om DACHSERs komplekse transportsystemer, kombinert med god forretningssans, vil han kunne utvikle og styrke vår posisjon i Sør-Sverige

René Sidor, administrerende direktør for DACHSER Nordic

«Vi er glade for at Allan Wolter takket ja til stillingen som avdelingsleder for kontoret vårt i Malmö, og følgelig flytter arbeidsplass til den andre siden av sundet», sier René Sidor, administrerende direktør for DACHSER Nordic. «Allan er en stor ressurs for oss, og med sin omfattende kunnskap om transport, og spesielt om DACHSERs komplekse transportsystemer, kombinert med god forretningssans, vil han kunne utvikle og styrke vår posisjon i Sør-Sverige», fortsetter René Sidor.

Karriere

Danske Allan Wolter startet i DACHSER i 2001, og han har altså arbeidet i selskapet i mer enn 17 år. Allan Wolter startet sin karriere innen logistikk i 1975, da han ble transportørlærling hos Leman A/S. Nylig hadde han stillingen som driftsansvarlig ved DACHSER Denmark i Hvidovre, en stilling han hadde i ti år. I tillegg til stillingen som driftsansvarlig har Allan Wolter tidligere arbeidet som salgssjef ved DACHSERs kontor i Hvidovre.

DACHSERs avdeling i Malmö har perfekt beliggenhet med gode forbindelser til Danmark og Europa. Avdelingen består av en transitt-terminal på 1950 kvadratmeter, med daglige transporter til og fra de andre avdelingene i Sverige, Norden og resten av Europa.

Kontakt Corporate Public Relations
+49 831 5916-1420