Nytt DACHSER Magazine!

DACHSERs europeiske veitransportnettverk har ekspandert i løpet av årene. Hemmeligheten har alltid vært å sette de riktige bitene i puslespillet på riktig plass for å få et komplett bilde.

DACHSER magazine 03/19

Les førstesidesaken i denne utgaven for å finne ut hvordan vi la dette puslespillet i Polen. Med tiden har DACHSER vokst jevnt og trutt i EUs sjette største land, og selskapet fremstår nå som en ledende leverandør av eksporttransport der nede. På side 4 kan du lese mer om vår vinneroppskrift i Polen.

Forbedrer prosesser og arbeidsflyt

Også kunder i andre deler av verden setter pris på det faktum at vi hele tiden går gjennom og forbedrer prosessene og arbeidsflytene våre. DACHSER Cargoplus optimaliserte transporten mellom Frankrike og Marokko for et fransk høyteknologiselskap (se side 16). I tillegg har DACHSER slått seg sammen med en østerriksk produsent av varmepumper for å håndtere den europeiske distribusjonen deres fra Linz. De to selskapene arbeider skulder mot skulder i jakten på forbedringsmuligheter. Historien starter på side 22.

Også i denne utgaven besøker vi avdelingen i Chicago for å finne ut mer om lagerlederens uvanlige bakgrunn. Ferden går videre til Singapore, ett av Asias ledende logistikknutepunkter. Vi rapporterer om det som gjør bystaten så vellykket, og hvordan den omfavner fremtidsutsiktene sine.

Du finner disse historiene og mer i årets tredje utgave av DACHSER magazine.

DACHSER magazine 03/19 PDF (7,27 MB)
DACHSER over hele verden
Kontakt oss