Nytt DACHSER Magazine ute nå!

«Ingenting er mer konstant enn endring» – kloke ord som ser ut til å være overalt for tiden. Etter hvert som alt går raskere og raskere, øker innovasjonstakten og presset om endring innen logistikken. I den siste utgaven av DACHSER Magazine snakker vi om hva selskapet vårt og kundene våre gjør for å løse fremtidens presserende problemer.

DACHSER magazine 04/21

Forsideartikkelen vår tar en titt på kunstig intelligens, eller mer spesifikt maskinlæring. Dette er en teknologi, hvor intelligente algoritmer løpende gransker data fra den daglige driften og lærer av dem. Det de lærer, hjelper i neste omgang dem som sitter foran skjermene med å planlegge kapasiteten bedre, forbedre datakvaliteten og optimalisere prosessene. Du finner mer om dette på side 6.

Denne tiden med endring og innovasjon strekker seg også til bilindustrien. Dagens kjøretøy er fullpakket med sensorer som bidrar til å sikre bekvemmelighet og sikkerhet, og den økende populariteten til elektriske drivverk øker etterspørselen etter komplekse komponenter. Aptiv, en av verdens ledende leverandører til bilprodusenter, benytter seg av DACHSERs logistikkløsninger for å sikre pålitelige forsyningskjeder for produksjonsanleggene i Kina – og i forlengelsen også morgendagens mobilitet. Denne historien begynner på side 16.

En annen toppmoderne teknologi som alltid er i bevegelse, er automatiserte trucker (AGV-er), som for tiden testes på to av DACHSERs lagre. Denne teknologien bidrar til at de ansatte kan fokusere på arbeidsoppgaver utover de rutinemessige aktivitetene som finner sted på lageret. Les mer om hvordan disse AGV-ene fungerer fra side 28 og utover.

Ditt personlige eksemplar

Du finner disse og andre historier om innovativ teknologi, smarte ideer for i dag og i morgen, og menneskene bak dem på sidene i denne utgaven.

Hent ditt personlige eksemplar på avdelingskontoret ditt, eller last det ned som PDF her. Vi håper du vil ha glede av å lese den nye utgaven av DACHSER Magazine.

DACHSER magazine 04/21 - English PDF (6,79 MB)
Kontakt Julie Sørum Communications Consultant Nordic