Nytt DACHSER magazine ute nå!

Et av de sentrale utsagnene de siste månedene hos DACHSER har vært «Vi tar vare på det gode og former smidigheten.» Det er også overskriften på intervjuet med Burkhard Eling i den nyeste utgaven av DACHSER Magazine, der DACHSERs nye CEO forklarer hvilken betydning disse ordene har for ham.

DACHSER Magazine 02/21

I intervjuet går han også nærmere inn på temaene innovasjon og digitalisering, betydningen av klimavern og rollen som menneskene har i morgendagens logistikk.

Når vi tenker på morgendagens verden, står vi alle fortsatt overfor den samme oppgaven: å overvinne den globale pandemien. Håpet ligger i vaksinasjonskampanjene som har skutt fart i mange deler av verden de siste månedene. I Berlin støtter DACHSER delstatsregjeringen med lagerstyring og vaksinedistribusjon over hele byen. Det krever ikke bare logistikkunnskap på ekspertnivå, men også en stor grad av tillit og fleksibilitet.

Koronaviruset fortsetter å være et hett tema. Alle opplever pandemien forskjellig, og vi må håndtere endringer både i privatlivet og på jobben. Men hva er det egentlig som har endret seg? Vi har snakket med DACHSER-kolleger fra hele verden om hva de tenker.

Disse og andre fortellinger fra dagens og morgendagens logistikkverden finner du i denne utgaven. 

Les magasinet her

Du kan laste ned magasinet som en PDF her.

DACHSER Magazine 02/21 - English PDF (6,00 MB)
DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Alexandra Hartung Communications Manager Nordic