Nytt DACHSER magazine ute nå!

Det er ikke ofte at logistikkemner er så fremtredende i pressen som de har vært de siste månedene. Den globale økonomien er i ferd med å komme seg etter pandemiens sjokk, og mange steder er produksjonen i full gang igjen. Imidlertid legger artikler om mangelen på råvarer, produkter, containere, paller, sjåfører og  lagringsplass i vei-, sjø- og lufttransport en demper på denne oppturen.

DACHSER magazine 03/21

I denne utgaven av DACHSER-magasinet ser vi nærmere på den nåværende situasjonen. Har pandemien rystet forsyningskjeder for alltid? Hva er de neste trinnene i globalisering og verdensomspennende logistikk? Gå til side 6 for å lese mer om aktuelle utviklinger og hvordan DACHSER reagerer på dem. 

Den beste måten å sikre stabile forsyningskjeder på er å ha tett sammensveisede nettverk og smarte løsninger – en tilnærming som tydelig demonstreres av vårt samarbeid med Klebchemie, en innovativ SMB basert i nærheten av Karlsruhe, Tyskland. Bedriften produserer lim under navnet Kleiberit, og deres kunder kommer fra alle slags bransjer over hele verden. DACHSERs Malsch-avdeling gir Klebchemie omfattende støtte for jevn produksjonslogistikk og effektive distribusjonstjenester. Gå til side 16 for å finne ut hvordan DACHSERs toppmoderne lager for farlige materialer, som åpnet i 2019, passer inn i historien. 

Fra og med side 24 skriver vi om tjenestene vi leverer til den anerkjente rengjøringsspesialisten Nilfisk. I samarbeid med DACHSER omstrukturerte selskapet sin europeiske logistikk og drar nå nytte av effektive prosesser og optimale transittider. 

Du finner disse artiklene samt flere historier som dekker de nåværende utfordringene, trendene og skreddersydde logistikkløsningene i det siste nummeret av DACHSER magazine. Vi håper du liker innholdet, og at du får en god start på høsten!

Les magasinet her

Du kan laste ned magasinet som en PDF her.

DACHSER magazine 03/21 - Engelsk PDF (7,38 MB)
Kontakt Julie Sørum Communications Coordinator Nordic