Nytt DACHSER magazine ute nå!

Nå som året går mot slutten, bruker mange av oss tiden til å se tilbake og reflektere, men også til å forberede oss på de nye utfordringene som fremtiden vil føre med seg. Og det er akkurat det vi har gjort i den siste utgaven av DACHSER magazine.

DACHSER magazine 04/20

Etter 31 års nært samarbeid i operasjonelle lederstillinger i DACHSER vil CEO Bernhard Simon og hans nestleder Michael Schilling, COO Road Logistics, gå inn i Supervisory Board neste år, mens Burkhard Eling vil overta som ny CEO. 

I årets siste DACHSER magazine tar vi blant annet en snartur tilbake i tid og leder deg gjennom de viktigste epokene i selskapets historie. I et felles intervju forteller Bernhard Simon og Michael Schilling  i detalj om tiden sin i DACHSER, og ser også fremover til det fremtidige samarbeidet på vegne av selskapet. 

Det er ingen tvil om at vi alle sammen ble dypt påvirket av hendelsene i 2020. Livene våre og de daglige rutinene endret seg drastisk på kort tid, og til tross for det langsomt spirende håpet om en slutt på pandemien, er vi nødt til å finne en måte å takle denne nye virkeligheten på en liten stund til. Vi håper at du til tross for denne motgangen klarer å nyte et rolig øyeblikk på slutten av året – ikke bare for å ta en titt tilbake, men også for å se fremover med optimisme.

Dette, og mer til, finner du i årets siste utgave av vårt DACHSER magazine. God lesing!

Les magasinet her

Du kan laste ned magasinet som en PDF her.

DACHSER magazine 04/20 - English PDF (8,17 MB)
DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Julie Sørum Communications Consultant Nordic