Nyheter

Nytt nyhetsbrev er ute!

Selv om dagene varer lenger, været blir varmere og 17. mai er rett rundt hjørnet, er det ingen vanlig vår vi opplever i år. Koronakrisen har ført med seg store endringer, og vi har måttet venne oss til en helt ny hverdag fylt med strenge restriksjoner. Nå dreier alt seg om å stå sammen ved å holde avstand. Heldigvis er det mange som har forstått dette, noe som har gjort det mulig for oss å holde hjulene i gang.

DACHSER leverer håndblåst glass til England for glassprodusenten Glashütte Lamberts.

Koronakrisen har naturligvis fått mye oppmerksomhet den siste tiden, men i dette nyhetsbrevet kan du få med deg flere spennende artikler om hva DACHSER ellers har drevet med siden forrige utgave.

Eksempelvis kan du lese om DACHSER Norways samarbeid med Culina, en av Norges ledende leverandører av storkjøkkenutstyr. Videre kan du få med deg DACHSER-konsernets flotte regnskapstall for 2019 samt forberedelsene DACHSER er ved å utarbeide med tanke på Brexit. Sist, men ikke minst har DACHSER fått i oppdrag å frakte glasskiver, til bruk i Big Ben, hele veien fra Øvre Pfalz til London. Alt dette kan du lese mer om i den seneste utgaven av nyhetsbrevet vårt. God lesing!

Motta DACHSER Norways nyhetsbrev

Flere detaljer rundt DACHSER Norways samarbeid med Culina, og mer til, kan du få med deg i vårt seneste nyhetsbrev. Er du ikke mottager av nyhetsbrevet allerede, kan du registrere deg her.

Kontakt Julie Sørum Communications Coordinator Nordic