Sjøfrakt: Forstyrrelser ved havnene i Ningbo og Tianjin

Med denne oppdateringen gir vi deg en kort oversikt over de nåværende forstyrrelser ved havnene i Ningbo og Tianjin.

 

Ningbo

  • I Ningbo har myndighetene nedgradert krisenivået. Samtidig oppheves den midlertidige nedstengningen av Beilun-distriktet, med unntak av sentrum av epidemien.
  • For tiden får de fleste lastebilselskapene tillatelse til å komme inn i Beilun-distriktet. Generelt er driften vår på området FCL og LCL for det meste tilbake til normalen med noen forsinkede fartøyer på grunn av overbelastede havner.
  • Det rapporteres isolerte covidtilfeller i byene i Zhejiang-provinsen, men det påvirker ikke driften i Ningbo, med unntak av henting og leveranser fra disse stedene.

Tianjin

I løpet av helgen ble det rapportert flere covidtilfeller i Tianjin, og noen av tilfellene testet positivt for omikron-variantene. Som reaksjon på denne hendelsen har det blitt gjennomført en kampanje med massetesting med PCR-tester av alle innbyggerne i byen.

  • Det rapporteres at fire av de åtte sjøfraktterminalene i Tianjin er stengt, og det er kun kjøretøy med spesialtillatelse som får adgang til å komme inn.
  • Henting og leveranser i og fra andre provinser er usannsynlig i den nåværende situasjonen.
  • Henting og leveranser i byen har også stoppet opp, ettersom innbyggerne i hele byen kommer til å være hjemme til massetestingen med PCR er gjennomført og resultatene foreligger.
  • Ved DACHSER-avdelingen i Tianjin vil våre ansatte jobbe hjemmefra til de negative resultatene foreligger.

Vi vil fortsette å overvåke situasjonen og du kan være trygg på at du vil bli informert om utviklingen. Hvis du har spørsmål, er du som alltid velkommen til å kontakte din lokale representant for DACHSER.

 

Kontakt Alexandra Hartung Communications Manager Nordic