Karriere Mediaroom

Europeisk logistikk på høyeste nivå

Våre standardiserte produktlinjer dekker de forskjellige behovene til våre kunder, både for nasjonal og europeisk trafikk. Vi tilbyr europeiske standarder for håndtering av logistikk og kontinuerlig innsikt i forsendelsesprosessen. Landsomfattende, sømløst, i alle regioner - det europeiske DACHSER-nettverket er unikt.

entargo - vår produktserie for transport i Europa

entargo står for en jevn tjenesteportefølje hvor transport av høy kvalitet gjelder for hele Europa - både nasjonalt og internasjonalt. De fire standardiserte produktlinjene targospeed, targofix, targoflex og targo on-site sikrer at kundenes behov blir oppfylt med tanke på transittid og leveringsvinduer - både for B2B og B2C.

I disse landene tilbyr vi entargo og classicline.
I disse landene tilbyr vi entargo og classicline.

Dine fordeler med entargo:

 • Skreddersydde logistikkprosesser for B2B- og B2C-mottakere   
 • Pålitelig forsyning fra ulike distribusjonskanaler    
 • Samme produksjonsstandarder i alle land   
 • Omfattende produktspekter i alle land   
 • Enkelt søk etter produkt på nett med productpilot    
 • Proaktiv sporing av forsendelser via ActiveReport    
 • Kontinuerlig sporing   
 • Standardisert kvalitetsstyring    
 • Like standarder for prosesser og tjenester i hele nettverket sikrer høy forsendelseskvalitet   
 • Individuelt tilpasset nettbasert ordrestyring   
 • Kvalitet sikres gjennom automatisering og transparens i henhold til standardiserte retningslinjer   
 • Høy fleksibilitet for produktspesifikke forsendelser

entargo-produktene i detalj

targospeed

Med targospeed blir varene transportert gjennom Europa basert på faste transittider basert på distanse. Denne tidsoptimaliserte transittiden gjelder for alle europeiske land i nettverket DACHSER European Logistics.

targospeed 10 og targospeed 12: Med targospeed 10 og targospeed 12 kan du øke farten på leveringen av dine forsendelser: Forsendelsen vil ankomme mottakeren innen 10:00 eller 12:00. targospeed 10 og targospeed 12 er kun tilgjengelig i utvalgte land.

targospeed plus: Tilbyr en omfattende 24-timers transittid. Disse forsendelsene vil bli arrangert individuelt på din forespørsel.

targofix

Produktet for fast leveringsdato: Du bestemmer leveringsdatoen for når varene skal ankomme mottakeren. Fordelen: Mottakeren kan optimalisere sitt lager og innkommende vareflyt. Som med targospeed, kan du velge mellom targofix 10 og targofix 12 for levering innen 10:00 eller 12:00 i land hvor dette alternativet er tilgjengelig.

targoflex

Hvis din tidsberegning er fleksibelt, bruk targoflex. Det er ideelt for vareforsendelser som ikke er tidssensitive eller bundet til et spesifikt tidspunkt. Med targoflex kan vi tilby pålitelige integrerte transporttjenester til økonomiske priser sammen med alle fordelene til produktfamilien entargo.

targo on-site – våre produkter til din siste etappe

Med vår produktlinje, targo on-site, får du integrerte B2C-forsendelser direkte til sluttkunden. Targo on-site representerer den siste etappen av reisen, som kompletterer vårt utvalg av logistikktjenester.

Du får

 • Skreddersydde logistikkprosesser for B2C-forsendelser
 • Omfattende transportforsikring
 • Servicekonsepter tilpasset dine spesifikke behov og krav
 • Forbedrede B2C-tjenester som garanterer en smidig levering direkte til sluttkunden
 • Fleksible og pålitelige logistikkløsninger som skaper merverdi

targo on-site-produkter:

targo on-site (B2C)

Direkte levering til hoveddøren, enten det er om morgenen eller ettermiddagen av B2C-forsendelser som enkelt kan håndteres av én person.

targo on-site plus (B2C)

Ideell for levering til privatkunder. Etter forhåndsavtale kan forsendelser også leveres til kundens hjem på kvelder eller lørdager, med énpersonshåndtering. På forespørsel kan vi til og med ta med oss transportemballasjen på vegne av kunden.

targo on-site fix (B2C)

For kunder som foretar kjøp på fysiske salgssteder, tilbyr vi muligheten til å velge en fast leveringsdato (mandag til fredag). Mottakeren kan også velge leveringstidspunktet på morgenen eller ettermiddagen før levering. Hvis ingen spesifikk tid er valgt, vil leveringen finne sted når som helst på den avtalte leveringsdagen. I mange tilfeller kan vi tilby levering på  24 timer. Levering skjer til mottakerens hoveddør med håndtering av én person, noe som sikrer at mottakeren er til stede for å motta varene og forenkler leveringsplanleggingen.

classicline - standardiserte transporttjenester for land utenfor Europa

For eksterne markeder gir DACHSER classicline deg en pålitelig og sikker transportløsning som gjør at du kan stole på klart definerte prosedyrer og prosesser til enhver tid. Transportene dine styres av daglig trafikk eller ukentlig linjeforbindelser. Fastsatte avganger hjelper deg med å planlegge fremover. Ved hjelp av vår produktpilot får du en rask oversikt over vårt tjenesteutvalg.

directload - den skreddersydde løsningen for både delpartier og fulle biler.

Trenger du lasterom for partier og fulle biler, eller trenger du å håndtere flere forsendelser innenfor rammen av et sammensatt oppdrag? Da tilbyr Directload akuratt den fleksibiliteten og kundenærheten som du trenger. Vår transportløsning for individuelle eller krevende logistikkoppgaver muliggjør en skreddersydd transportløsning. Våre chartereksperter finner kapasiteten du trenger for dine krav: én gang eller regelmessig.

Incoterms

Det vedlagte pdf-dokumentet gir deg en oversikt (uten juridisk garanti) over Incoterms 2020 for å støtte deg i ditt daglige arbeid.

Download

Product Pilot

Få en rask oversikt over våre tjenester med vår produktpilot.