Karriere Mediaroom

Vår rådgivning - viser vei mot bedre effektivitet i logistikken

Utforming av spesialtilpassede løsninger for forsyningskjeden, skreddersydd for kundens behov, er kjerneferdigheten i DACHSER Contract Logistics. Med hjelp av detaljert produkt-, bransje- og markedskunnskap, vil våre eksperter designe optimale, bærekraftige logistikkmodeller for ditt selskap og overføre dem over til ordinær produksjon. Målet med alle konseptene er å vesentlig forbedre logistikkresultatet for våre kunder.

Eksemplarisk logistikk gjennom intelligente varestrømmer

Våre eksperter er med deg gjennom alle stadier av prosjektet - fra innledende samtaler til implementering og ordinær drift. Med mange års ekspertise utvikler de strukturerte prosesser for eksemplarisk logistikk.    

Systemløsninger som designes på denne måten frigir mer tid og medarbeiderressurser som du kan sette inn på andre steder i din kjernevirksomhet. Du kan være mer fleksibel samtidig som du optimaliserer dine logistikkprosesser, kostnadsstruktur og driftsresultater. Dette sikrer et høyt nivå av effektivitet og økonomisering samt logistikk av høy kvalitet.   

For å utvikle effektive integrerte løsninger, vil våre eksperter undersøke det totale bildet av logistikken for dine varer. De følger deg i anbudsprosessen, optimaliserer ditt selskaps eksisterende logistikk og produksjonsprosesser, samt utformer nye.

Fordelene med vår rådgivning:

  • Intelligent kombinasjon av utprøvde og testede komponenter som er perfekt tilpasset dine individuelle krav til logistikken   
  • Svært effektive prosesser, støttet av IT-oppsettet, i hele den globale forsyningskjeden   
  • Profesjonell prosjektstyring  
  • Effektiv, global forsyningskjedestyring