Karriere Mediaroom

Vår IT sørger for sikkerhet og innsikt

Smidige og globale logistikktjenester basert på kraftig, intelligent IT. Vår informasjonslogistikk skiller oss ut som en teknologisk innovatør og drivkraft for logistikkbransjen. Våre mange innovasjoner står som et vitnesbyrd om dette, inkludert DACHSERs hovedsystemer Domino, Mikado og Othello, EDI-senteret som en sentral kommunikasjonsplattform eller vår portal eLogistics, som gir deg muligheten til å behandle dine ordrer på nett. Vårt verktøy for kontroll av forsyningskjeden, ActiveReport, gi den høyeste standarden innen logistikk for automatisk kontroll av forsendelser.    

Våre IT-løsninger går langt i å optimalisere ditt selskaps logistikkbalanse. Med våre standardiserte og globalt nettverkstilkoblede systemer setter IT-løsningene deg i stand til å behandle dine prosesser effektivt og med høy datakvalitet.

Fleksible, intelligente programvareløsninger for høy krav til logistikken

Kvalitet gjennom innovasjon: Med våre mange internutviklede programvareløsninger er vi i stand til å oppfylle kravene til dine globale forsendelser og lagertjenester. Vår IT-kontrollerte logistikk tilbyr deg størst mulig fleksibilitet på alle områder.  Dette skaper innsyn mellom alle logistikkavdelinger, samtidig som et likt system sikrer en uavbrutt informasjonsstrøm. Med ukentlige oppdateringer bringer vi alle DACHSER-avdelingene opp til samme globale standard. Vi ansetter over 600 sentraliserte og desentraliserte IT-spesialister i vår Corporate IT i Kempten og Malsch (Tyskland), Chanverrie (Frankrike), samt ved våre regionale hovedkontor i Americas, APAC og Iberia. I tillegg har vi rundt 250 IT-koordinatorer ansatt ved våre filialer rundt om i verden som tilbyr lokal IT-støtte.

Vi tilbyr også:

  • Reserveforbindelser for alle avdelinger, samt en sentral direktelinje som er åpen 24 timer i døgnet, 7 dager i uka.
  • Antivirus- og anti-spam-beskyttelse i alle applikasjoner   
  • Best mulig tilgjengelighet og nødplanlegging i alle systemer på alle lokasjoner   
  • Konfidensialitetsreguleringer for alle IT-brukere over hele verden   
  • Kontinuerlig videreutvikling av våre egne systemer og utvikling av IT-innovasjoner til det beste for våre kunder og for å øke effektiviteten i integrering av våre prosesser

DACHSER IT i detalj

Vårt EDI-senter: Integrerer ditt system for en smidig datastrøm

Globale, IT-baserte logistikkprosesser fungerer bare hvis alle parter snakker samme språk. For å sikre en smidig, tidseffektiv og pålitelig strøm av informasjon mellom aktørene, også med komplekse prosjekter, har vi vårt eget EDI-senter som sentral kommunikasjonsplattform for elektronisk datautveksling. EDI (Electronic Data Interchange, elektronisk datautveksling) er vår systemintegrerer - den konverterer og oversender inngående og utgående data til og fra alle tilkoblede systemer. Standardiserte og kundespesifikke grensesnitt muliggjør en rask og ukomplisert integrering av alle driftsprosesser samt utvekslingen av alle relevante opplysninger og data.

Fordeler for deg:

  • Prosessikkerhet: Med standardiserte og spesialtilpassede grensesnitt kan du optimalt integrere dine driftsprosesser.
  • Forebygge feil og spare tid: Standardiserte og automatiserte arbeidsstadier styrer dine logistikkprosesser nøyaktig.
  • Datasikkerhet og tilgjengelighet: Via den sentrale kommunikasjonsplattformen er du direkte tilkoblet våre systemer for transportstyring og lagerstyring.
API-plattformer

API-plattformen byr på en forenklet tilkobling av dine forretninger til våre API-tjenester. Du profitterer på DACHSERs effektive IT-system i sanntid. Besøk vår API-portal på https://api-portal.dachser.com/ og bli kjent med våre API-tjenester.

Våre egne datasentre sørger for beskyttelse av data, sikkerhet og uavhengighet

Datasikkerhet har høyeste prioritet i DACHSER. Vi var en av de første logistikkleverandørene som fikk vår IT sertifisert i henhold til DIN EN ISO/IEC 27001:2017. I stedet for å leie serverkapasitet fra en tredjepart, er vi igjennom vår sentraliserte datastyring vert for alle kundedata i våre datasentre. Det å ha herredømme over egne data gir oss flere fordeler: Vi opererer etter tysk lov og har tydelige regler. Biometrisk tilgang på våre serverlokasjoner garanterer maksimal sikkerhet. Med våre egne parallelle datasentre kan vi tilby den høyeste tilgjengelighet og pålitelighet hele døgnet.

Høyeste sikkerhetsstandard takket være vår egen IT-sikkerhet

Våre spesialister fra IT-sikkerhetsteamet sørger for maksimal sikkerhet i datastyring. De globalt like IT-strukturene og standardiseringen av IT-prosessene på et sentralt og desentralisert nivå er vesentlige forholdsregler for å beskytte alle data i systemet - inkludert dine.

Mer om våre kundeapplikasjoner

eLogistics
Mer
ActiveReport
Mer