Mediaroom

DACHSER Norway

Velkommen til DACHSER sin nettside for Norge.

Track & Trace
eLogistics

DACHSER Nyheter

Markedsinformasjon 20.10.2020
Vi har oppdatert vår Brexit-sjekkliste

Storbritannia forlot  EU 31.01.2020. Foreløpig befinner vi oss i en overgangsfase som ender 31.12.2020. Dermed vil Storbritannia ikke lenger være en del av det indre marked og tollunionen per 01.01.2021. Dersom det ikke blir inngått en avtale mellom Storbritannia og EU før overgangsfasen ender, vil handelen i fremtiden falle inn under reglene til Verdens handelsorganisasjon.

Vi i DACHSER kan ikke påvirke den politiske situasjonen i Storbritannia, men vi kan forberede deg til de nye tollprosedyrene. Vi har derfor tilpasset og oppdatert vår Brexit-sjekkliste i henhold til dagens omstendigheter. Du kan laste den ned gratis her.

Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER.

Nyheter 13.10.2020
Kvantedatamaskiner – En titt på fremtidens teknologi

Hva er egentlig en kvantedatamaskin? Og hvilke fordeler kan den tilby logistikkbransjen?

2
Nyheter 08.10.2020
"Vi opererer som en enhet"

Fordi fortollingsprosedyrer kan være utfordrende å holde styr på, velger mange bedrifter å outsource denne prosessen til DACHSER. For å kunne føle seg trygg ved å overlate en så viktig del av forsyningskjeden til en tredjepart, er det imidlertid viktig å kunne stole på at menneskene som får oppdraget samarbeider smart og effektivt når de utfører oppgaven.

Nyheter 29.09.2020
"Kompasset vårt peker oss i riktig retning"

Vi håndterer de ugunstige omstendighetene samtidig som vi utnytter mulighetene – Bernhard Simon, CEO i DACHSER, snakker om krisehåndtering som en del av DACHSERs kultur.

Nyheter 23.09.2020
Nytt DACHSER magazine ute nå!

Sammen kommer vi gjennom krisen – Hvordan DACHSER skaper et enda sterkere forhold med sine kunder og samarbeidspartnere.

Nyheter 09.09.2020
Har du lest vårt siste nyhetsbrev?

I den nyeste utgaven av nyhetsbrevet vårt kan du blant annet få innblikk i DACHSER Norways flotte årsregnskap som viste stor fremgang i 2019. Videre kan du lese flere spennende artikler om alt fra kundesamarbeid til fremtidens kjørekonsepter.

Pressemeldinger 02.09.2020
DACHSER Norway starter med utslippsfrie leveringer i Oslo

DACHSER Norway setter i gang sitt eget utslippsfrie leveringsprosjekt. Logistikkleverandøren har nå to VW eCrafters som skal levere forsendelser direkte til varemottakere inne i Oslo sentrum.

Markedsinformasjon 01.09.2020
Brexit-oppdatering: Dette trenger du å vite

Vi ønsker å informere deg om den seneste utviklingen vedrørende Storbritannias fratredelse fra EU da den kan få betydning for bedriften din. 

Nyheter 25.08.2020
Todimensjonale koder – En titt på fremtidig teknologi

Hva er det todimensjonale koder egentlig dreier seg om? Og hvilke fordeler kan disse kodene tilby for logistikkbransjen spesielt?

Nyheter 18.08.2020
Fra Nashville til Vinterbro

Kulturen i et selskap er hva som holder medarbeidere, ledelse og andre interessenter sammen. Den kommer til uttrykk gjennom vår adferd, våre holdninger og våre verdier. Derfor er det viktig at vi hele tiden merker dens tilstedeværelse og lar den lede veien. Vi har snakket med DACHSER Norways Transit Terminal Manager, Glenn Felton, hvis lederstil reflekterer DACHSERs verdier.

Seneste nytt om Coronaviruset

Alle nyheter og oppdateringer om Coronaviruset

Bruk linken vår til å få med deg alt vedrørende tiltakene innad i DACHSER-organisasjonen. Vi vil også holde deg oppdatert med hensyn til mulige innvirkninger på operasjonelle aktiviteter

Finn ut mer

Landets fakta (per 2019)

244052674
Årlig omsetning (NOK)
1
Avdelinger
212627
Forsendelser
Mer