Karriere Mediaroom

DACHSER Norway

Velkommen til DACHSER sin nettside for Norge.

Track & Trace
Du kan finne hele verden av eLogistics-applikasjoner her

DACHSER Nyheter

08.12.2021
DACHSER Norway utvider med nytt salgskontor i Kristiansand

DACHSER Norway ekspanderer nå til Kristiansand for å vinne nye markedsandeler på Sør- og Vestlandet. Med det nye salgskontoret styrker DACHSER nettverket sitt i både Norden og Europa.

2
06.12.2021
Stor satsing på miljøvennlig varetransport i Oslo

Nullutslippsløsninger, elektriske kjøretøy og målrettet jobbing mot klimamålene har lenge vært en realitet innen persontransport. Nå er det samme i ferd med å skje også innen varelogistikk. Forskningsleder på Transportøkonomisk institutt, Sidsel Ahlmann Jensen, forteller om hva dette innebærer for logistikkbransjen.

2
23.11.2021
En ren prosess

Nilfisk så dagens lys på et verksted i en bakgård i København i 1906, og har siden den gang utviklet seg til å bli en verdensledende leverandør innen profesjonelt rengjøringsutstyr. Selskapet har, i samarbeid med DACHSER, optimalisert deres produksjons- og logistikkprosesser og i høy grad utformet dem rundt deres kunders behov.

16.11.2021
DACHSER Denmark tester ut HVO Diesel

Som en del av DACHSER Denmarks strategi for å bidra til utviklingen mot en mer miljøvennlig transportindustri, vil logistikkleverandøren begynne å teste ut avanserte biodrivstoff på lastebilene som leverer varer i og rundt København. På denne måten kan selskapet redusere utslippene med opptil 80 prosent på leveranser til storbyområdet når prosjektet lanseres på nyåret.

2
16.11.2021
Data kan forbedre prosesskvalitet og ergonomi

DACHSER har slått seg sammen med oppstartsselskapet MotionMiners for å få en bedre forståelse av arbeidstrinnene på transitterminalen. Partnerne testet en ny metode for å forbedre prosesskvaliteten på fem ulike steder – en metode som bør ha en positiv innvirkning på arbeidsergonomien.

12.11.2021
Informasjonssikkerhet hos DACHSER

Informasjon som ikke er beskyttet godt nok, representerer en betydelig risikofaktor – til og med en risiko som truer selskapets eksistens, ettersom den utgjør et mål for stadig hyppigere cyberangrep. Logistikken er spesielt avhengig av velfungerende IT på mange punkter, og derfor er pålitelige og sikre forsyningskjeder viktigere enn noen gang. Beskyttelse av, og tillit til, dataene dine har derfor topp prioritet hos DACHSER.

09.11.2021
DACHSER Norway tar i bruk ny batterielektrisk lastebil

I november kunne logistikkleverandøren endelig ta i bruk sin første batterielektriske lastebil i Norge og dermed starte videreutviklingen av DACHSER Emission-Free Delivery i Oslo sentrum. 

02.11.2021
DACHSER Norway introduserer nytt lærlingforløp

Høsten 2021 ansatte DACHSER Norway to nye lærlinger på avdelingen utenfor Oslo. Dette er første gang logistikkleverandøren arrangerer et lærlingforløp, og alt har blitt planlagt ned til minste detalj.

28.10.2021
DACHSER går over til grønn strøm

Logistikkleverandøren henter 100 prosent av strømmen over hele verden fra fornybare kilder. I tillegg skal selskapet bruke fotovoltaiske systemer til å firedoble mengden grønn strøm som de genererer selv.

27.10.2021
Bestill henting i god tid før jul

Julen er rett rundt hjørnet, og tiden har kommet for å forberede seg på den travle tiden som kommer. Husk derfor å bestille henting i god tid dersom du har gods som skal leveres før jul.

Dette må du vite om brexit

Brexit-prosjektteamet vårt har staket ut kursen for et velfungerende og sikkert logistikknettverk til og fra Storbritannia.

Mange bedrifter, som er avhengige av problemfri transport av produktene sine, må nå gjøre hjemmearbeidet sitt i forbindelse med brexit for å holde varetrafikken i gang: Finn all relevant informasjon ved å klikke på nedenstående link.

Finn ut mer

Landets fakta (per 2020)

269200000
Omsetning i NOK (netto, konsolidert)
1
Avdelinger
279700
Forsendelser
Mer