Karriere Mediaroom

Bane vei - for din karriere i logistikk

Utviklingen av globalisering, og det stadig tettere globale logistikknettverket som dette bringer med seg, gjør logistikk til en karriere med utmerkede fremtidsmuligheter. Å bli med på DACHSER-laget får deg inn på rett vei mot en vellykket karriere i et dynamisk og internasjonalt miljø. Vi tilbyr de ideelle betingelsene for søkere fra alle områder, ikke bare de som ønsker å få førstehåndserfaring med den raske utviklingen i logistikk hos DACHSER, men fremfor alt de som ønsker å bidra til å forme den.    

Enten om du ønsker å bli med på laget for å bytte til en ny karriere eller du har bransjefaglig erfaring: alle som bringer med seg en genuin interesse i logistikk, samt et engasjement for og en lidenskap for perfeksjon av logistikktjenester, er velkomne.

En arbeidsgiver med eksemplarisk karrierestyring

Som et familieeid selskap med rundt 30 000 ansatte over hele verden, fokuserer vi på vekst gjennom innovasjon. Med vårt brede utvalg av logistikktjenester, skreddersydde bransjeløsninger og intelligent, IT-basert kontroll av forsyningskjeden, betraktes vi som en viktig drivkraft for bransjen på verdensbasis.

Vår DACHSER Career Management står for en eksemplarisk og individuell opplæring med mulighet for videre opplæring. Opplæringen støtter ikke bare våre ansatte fra et faglig perspektiv, men hjelper dem også til å vokse i sine roller slik at de kan ta på seg nye oppgaver og ansvar. Mange jobber tilbys gjennom vårt interne DACHSER Academy.

Du lever med verdiene i vår firmakultur, som en del av den globale DACHSER-familien. Interesse for fremmede kulturer, respektfull samhandling og gjensidig verdsettelse innenfor team er en del av firmakulturen.    

Vi ser frem til din søknad!

Oppdag karrieremuligheter i DACHSER

Ledige stillinger
Internships
Lærlingplasser
Studier