Karriere Mediaroom

DACHSER Contract Logistics - alt under ett tak

DACHSER Contract Logistics kombinerer vårt globale transportnettverk med effektiv lagerstyring, kundespesifikke verdiøkningstjenester og individuell rådgivning.

En intelligent og omfattende kombinasjon av sentrale tjenester fra ulike forretningsenheter kombineres under paraplyen kontraktslogistikk. Dette setter oss i stand til å tilby skreddersydde logistikkløsninger for store og mellomstore selskaper fra industri og detaljhandel. Alle funksjoner langs verdikjeden er skreddersydd nøyaktig til spesifikke krav i din forsyningskjede. For å være i stand til å tilby optimale logistikkløsninger, supplerer vi kostnadseffektive standard logistikktjenester med individuelle tjenester.    

Med Mikado har vi et globalt, unikt lagerstyringssystem (WMS). Det er integrert i hele transportprosessen og i kontinuerlig utvikling. Med sin globale programvarestandard skaper Mikado maksimal transparens, kontinuitet og sikkerhet.

Fire tjenestekomponenter - én løsning

Vårt transportnettverk danner grunnlaget for vår tjeneste. Vi er der på de viktigste innkjøps- og salgsmarkedene, som en logistikkpartner som er i stand til å styre dine globale aktiviteter til rett tid, på en fleksibel og effektiv måte.    

Med våre integrerte lagerstyringstjenester legger vi til rette for optimale kontraktslogistikkløsninger globalt, ved å fremme de mest effektive forsyningskjedeprosessene. Med flere ulike verdiskapende tilleggstjenester - optimaliserer vi din logistikk i alle ledd av verdikjeden.    

Den fjerde komponenten er konsulenttjenesten. Våre kontraktslogistikkeksperter innehar dyptgående produkt-, bransje- og markedskunnskap. Med dette i tankene utformer konsulentene kraftfulle logistikkløsninger som er individuelt skreddersydd til ditt selskap og sørger for å få disse fordelene inn i din produksjonshverdag.

På plass for deg: Vårt nettverk skaper nærhet og tillit

Vårt nettverk betyr at lokale og nasjonale eksperter er tilgjengelig for deg som kunnskapsrike kontaktpersoner.    

Kvaliteten på vår tjeneste er fremfor alt basert på kunnskapsoverføring innenfor DACHSER-nettverket. Dette garanteres av individuelle opplæringsprogrammer og regelmessig utveksling av DACHSER Expert Warehouse Operations (DEWOs).   

Med vårt DACHSER transportnettverk har vi en tilstedeværelse på verdens viktigste innkjøps- og salgsmarkeder. Den interkontinentale forbindelsen med DACHSER Air & Sea Logistics sitt globale fly- og sjøfraktnettverk gjør oss til en pålitelig partner for din kontraktslogistikk.

Mer om det

Lagerstyring
Mer
Verdiskapende tilleggstjenester
Mer
Rådgivning
Mer