Karriere Mediaroom

Transportsikkerhet - gjøre kvalitet målbar

I DACHSER har kvalitetssikring av dine forsendelser høy prioritet. For å måle logistikktjenester i detalj har vi installert et omfattende system for kvalitetssikring og kvalitetsstyring. I DACHSER har kvalitetssikring av dine forsendelser høy prioritet. For å måle logistikktjenester i detalj har vi installert et omfattende system for kvalitetssikring og kvalitetsstyring. Dette er basert på flere evalueringer og KPI-er, studier og IT-applikasjoner, som vi bruker for å gjøre kvaliteten på vår tjeneste transparent. De evaluerte dataene inkluderer kvalitet på levering, transittid for forsendelser, mulig skade på varer eller leveringshindring for mottakeren kontinuerlig overvåkning av kjølingskjeden.

Systematiske sammenligning av fastsatte mål og oppnådd resultat gir fullstendig innsikt

For disse kriteriene gjelder faste målverdier, som vi kontinuerlig overvåker via avviksanalyser. På denne måten er kvalitetssikring en fast prosess i den daglige forsyningskjeden. For å fastsette disse sentrale kvalitetsindikatorene må det først defineres faste kriterier for ytelse. Med våre produktfamilier entargo og-, classicline har vi skapt gjennomgående prestasjonsmål med konsekvent høy kvalitetsstandard som du, som kunde alltid kan basere deg på.

Slik er det vi kontrollerer kvaliteten på vår logistikkprestasjon

  • En sammenligning av fastsatte mål og oppnådd resultat med flere kvalitetsparametre basert på vårt standardiserte produkt og tjenestetilbud   
  • ActiveReport, vårt verktøy for kontroll av leveringskjeden, varsler oss umiddelbart om eventuelle leveringshindringer, slik at ansatte i DACHSER kan iverksette egnede tiltak innen rimelig tid.   
  • Ansvarlig sikring av gods   
  • Økt sikkerhet ved veitransport ved hjelp av konturmarkeringer bak og på sidene av semitrailere.   
  • Profesjonell rengjøring av kjøretøy, innvendig og utvendig  
  •  Fullstendig temperaturovervåkning      ​​​
  • Sporing av forsendelser på pakkenivå

Kvalitetskontroll med programvarestandarder og databaser

De definerte tjenesteforpliktelsene blir målt for deg med ensartede programvarestandarder og IT-databaser. Hovedelementet i denne sentrale kvalitetskontrollen er vårt system for kontroll av hendelser i forsyningskjeden ActiveReport. ActiveReport setter både deg og kundeservice i våre DACHSER-avdelinger i stand til å innhente informasjon i rett tid om mulige hindringer i transporten gjennom umiddelbare sammenligning av mål og i forsendelsesprosessen.   

I DACHSER Chem Logistics og DACHSER Food Logistics har vi etablert faste varespesifikke krav som vi kontinuerlig overvåker med IT-støtte.

Lastsikring på DACHSERs lastebiler

Ansvarlig lastsikring på våre lastebiler før starten på reisen er et annet av våre kvalitetssikringstiltak. Vi har regelmessig opplæring av våre lagermedarbeidere og sjåfører om hvordan de skal laste lastebilene jevnt og på en god måte slik at varene blir transportert trygt mens de kjører.