Karriere Mediaroom

DACHSER Fashion Logistics – logistikkekspertise for motebransjen

Moteverdenen er fartsfylt. Intervallene mellom lanseringen av nye kolleksjoner blir kortere og kortere, og både motebransjen og detaljhandelsektoren trenger effektive og pålitelige logistikkstrategier for å levere varer til salgsstedet i perfekt stand og så raskt som mulig. Det er viktig å ha finjusterte logistikkløsninger med en optimal grad av standardisering kombinert med maksimal fleksibilitet. DACHSER Fashion Logistics har denne ekspertisen og tilbyr deg motespesifikke løsninger som er spesielt tilpasset de komplekse logistikkoppgavene i din bransje.

Med DACHSER Fashion Logistics som partner drar du nytte av vår bransjespesifikke ekspertise innen tekstillogistikk, det globale DACHSER-nettverket og våre kontraktlogistikkløsninger og lagertjenester. En annen fordel er at våre integrerte IT-løsninger sikrer åpenhet og integrering ved å kontinuerlig levere pålitelig og lett tilgjengelig informasjon. Med de nyskapende transportsystemene Roll&GOH og ProFashional Box bringer vi motevarene dine til bestemmelsesstedet på en pålitelig måte, i tide og uskadde, for å skape det «magiske øyeblikket» for deg. Kunden kan deretter velge sin favorittartikkel fra det nye vareutvalget umiddelbart etter levering. Vi lever etter mottoet vårt – de riktige varene til riktig tid i perfekt stand på riktig sted.

DACHSER Fashion Logistics
DACHSER Fashion Logistics

Spar tid og penger med vår hengende frakttjeneste

DACHSER Fashion Logistics har utviklet to innovative, miljøvennlige løsninger for hengende og flatpakkede varer for direkteleveranse på salgsstedet samt for luftfrakt som gir deg en merkbar kostnadsfordel: Roll&GOH og ProFashional Box. Begge produktene er imponerende med høy brukervennlighet og en merkbar økning i effektiviteten i forsyningskjeden, samt muligheten for transparent sporing.

Roll&GOH

Med den eksklusive DACHSER-lastbæreren Roll&GOH kan du sende hengende og flatpakkede varer samtidig over hele Europa. Valsebeholderen leveres direkte til butikken av våre opplærte førere uten ekstra emballasje. Varene kan deretter fjernes i hengt og glatt tilstand. Motefagfolkene hos DACHSER gir deg ekspertråd om hvordan du best kan utstyre lastbæreren og bruke den effektivt for å spare tid og penger. Eskene kan flyttes inn i butikken ved hjelp av stillegående valser. Varene er pakket sikkert og beskyttet mot regn og støv. Dette har den fordelen at de delikate varene kan plasseres umiddelbart og i perfekt stand på klesstativer og utstillingsområder i butikken uten tidkrevende ekstraarbeid. I tillegg til optimal håndtering og raske leveringstider gjør Roll&GOH-systemet at du kan dra nytte av redusert emballasjeavfall, noe som er bra for miljøet.

En rask oversikt over fordelene:

 • Bransjespesifikk ekspertise
 • Leveringstjeneste av høy kvalitet ved hjelp av innovative lastbærere
 • Faglært personale som er spesialisert i motebransjens behov
 • Raske, pålitelige leveranser
 • Standardiserte prosesser og prosedyrer i alle avdelinger over hele verden
 • Individuelle logistikkløsninger skreddersydd til kundens behov
 • Global tilstedeværelse og global kontroll over forsyningskjeden din
 • Kontinuerlig overvåking og reduksjon av kundenes karbonavtrykk
 • Et robust europeisk transportnettverk med rask og fleksibel tilgang til alle salgs- og innkjøpsmarkeder over hele verden

DACHSER Fashion Logistics i detalj:

ProFashional Box

Denne innovative lastbæreren gjør det mulig med ekstremt effektiv transport av hengende og flatpakkede varer over hele verden med luftfrakt. ProFashional Box er spesielt optimalisert for lasteenhetene. Med ProFashional Box tilbyr vi deg en innovativ emballasjeløsning som gjør at du kan sende varene dine mer kostnadseffektivt og med den høyeste graden av beskyttelse. Den enkle håndteringen, den perfekte plassbruken og gjenbrukbarheten taler for seg selv. En annen fordel er at alle komponentene i lastbæreren ligger i den flate esken, optimalisert for frakt når den sendes tom.

Ditt robuste logistikknettverk for motebransjen

Vi transporterer produktene dine til alle europeiske markeder og til de viktigste markedene over hele verden ved hjelp av et effektivt og omfattende nettverk. Våre omfattende tjenester for luft- og sjølogistikk samt lagervirksomhet med kontraktlogistikktjenester er avgjørende hjørnesteiner for suksess for globalt orienterte forsyningskjeder.

Vi tilbyr deg:

 • Europeiske standarder for logistikkbehandling og transparens gjennom hele fraktprosessen
 • Tilgang til vårt omfattende nettverk av vei- samt luft- og sjølogistikk
 • Høy leveringskvalitet gjennom enhetlige prosess- og tjenestestandarder over hele nettverket
 • Komplette løsninger for globalt innkjøp, global lagervirksomhet og global distribusjon
 • Kvalitetssikring gjennom automasjon og transparens i samsvar med ensartede retningslinjer
 • Vår produktserie entargo sikrer konsekvent høy kvalitet for dine forsendelser over hele Europa
 • Mer enn 150 lagerplasser i Europa som omfatter 1,6 millioner m² lagringsplass
 • Enhetlige prosesser som oppfyller de høyeste standarder for sikkerhet og kvalitet
Bærekraftig logistikk for moteindustrien

Vi oppnår en betydelig reduksjon i karbonavtrykket vårt ved hjelp av lastbare vekselflak med doble dekk samt store tilhengere og trailere for økt lastekapasitet. Vi bruker i økende grad batteridrevne elektriske lastebiler og elektrisk assisterte lastesykler for leveranser til bysentre.