tilbake
Markedsinformasjon Nyheter

DACHSER utvider flyfraktporteføljen mellom Singapore og Frankfurt

DACHSER Singapore har utvidet tjenesteporteføljen på ruten mellom Singapore og Frankfurt til å omfatte en daglig flyfrakttjeneste. Kundene får sikker kapasitet med en transittid på 72 timer, samt tilgang til logistikkleverandørens effektive europeiske transportnettverk fra Frankfurt.

DACHSER utvider flyfraktporteføljen mellom Singapore og Frankfurt.

Singapore Airport er en av de største flyplassene i Asia og et viktig knutepunkt mot Europa. Forsendelser som ankommer Europa via mottaket i Frankfurt, sendes videre inn i DACHSERs omfattende europeiske nettverk og distribueres sømløst til den endelige destinasjonen i Europa. Høy leveringsfrekvens muliggjør rask og pålitelig transport av varer. eLogistics-nettplattformen gir kundene informasjon om alle prosessene underveis i forsyningskjeden, med sanntidsinformasjon for sporing av forsendelser.

Pålitelige transittider

Ved bestilling kan flyfraktkundene velge alternativet «Sustainable Fuel». Tjenesten tilbys på alle ruter over hele verden mot en ekstra kostnad. Ved å blande bærekraftig flydrivstoff («Sustainable Aviation Fuel» / SAF) kan flyfraktforsendelser transporteres med 30 prosent lavere klimagassutslipp. For å dokumentere at drivstoffet er kjøpt og at den resulterende reduksjonen i klimagassutslipp kan regnes inn i det samlede klimaavtrykket, mottar hver kunde en utslippsrapport på forespørsel, samt et sertifikat påfølgende år med informasjon om mengden utslipp som ble spart, antall liter SAF som ble brukt, forbruksåret og den eksakte SAF-råvarebasen.

Uansett om det er snakk om import, eksport eller optimalisering av prosessene i forsyningskjeden, sikrer DACHSERs nettverk at alle prosesser er sømløse, med punktlige leveranser for bedrifter av alle størrelser. For flyfraktforsendelser sørger DACHSER for å levere maksimalt pålitelige prosesser til kundene gjennom tydelig definerte prosesser og pålitelige transittider og -kapasiteter.

DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Ingrid Øie Communications Consultant Nordic
+45 36 34 77 77 ingrid.oie@dachser.com