Nyheter

Elementi skaper hyggen – DACHSER leverer den

I en tid preget av strenge restriksjoner og drastiske smittevernstiltak, er det ekstra viktig å skape en hyggelig atmosfære for både seg selv og de man er glad i. Og hva skaper vel bedre og varmere stemning enn et lekkert ildsted? Elementi tilbyr et bredt utvalg av forskjellige ildsteder som sikrer deg koselige stunder hele året, til og med når nettene blir lange og kulda setter inn.

Fotograf: Hanne Holstedt

For at du skal kunne nyte disse stundene, er det imidlertid viktig at ildstedene leveres i god stand, og til riktig tid. Dette sørger DACHSER for.

Elementi AS ble etablert i 2017 etter stor interesse for nettopp peisbord til utendørsbruk, og fra deres hovedkontor i Sandefjord leverer de peisbord, peiskrukker og griller til både Norge, Sverige, Danmark og Finland. Dette krever hjelp av en logistikkpartner som vet hvordan man får til effektiv transportering av deres produkter.

Eksport i Nord-Europa

Salgs- og markedssjef i Elementi, Fredrik Andresen, sitter med mye av ansvaret for bedriftens fremgang. Eksempelvis har han ansvaret for import og eksport, og da han var på utkikk etter en logistikkleverandør for tre år siden la han spesielt stor vekt på tre ting; pålitelighet, punktlighet og god kundeservice.

«Vi er fortsatt i startsfasen, og derfor er det ekstremt viktig for oss at vi kan stole på at varene våre blir trygt levert dit de skal, og at de når frem til avtalt tid. Dette er noe vi føler at DACHSER har bevist at de kan, hvilket er hovedgrunnen til at vi har valgt å fortsette samarbeidet de siste tre årene,» forteller Fredrik.

DACHSER håndterer alt av Elementis eksport, inkludert alle tollprosedyrer. Godset hentes ved deres hovedkontor i Sandefjord og fraktes til både forhandlere og sluttforbrukere i de nordiske landene. Majoriteten av produktene pakkes på paller, og passer dermed perfekt til å bli fraktet i DACHSERs effektive stykkgodsnettverk med produktlinjen kjent som targospeed.

«Elementi konkurrerer i stor grad på service og responstid til sine kunder, da det er høykvalitetsvarer de selger. Vi tilbyr mange forskjellige logistikktjenester, men for behovene til Elementi er targospeed, med sin tidsoptimerte transittid, den perfekte løsningen,» forklarer Mikael Hansson, Business Development Manager Vinterbro.

Pålitelighet har førsteprioritet

Et godt logistikksamarbeid fungerer kun dersom det er god kommunikasjonsflyt mellom kunde og tjenesteleverandør, og det eksisterer gjensidig tillitt. Dette er noe DACHSER er meget oppmerksomme på, og alltid jobber hardt for å oppnå.

«Mikael er alltid tilgjengelig dersom vi har spørsmål, noe vi setter stor pris på. Det er fint å føle at man kan stole på de man har overlatt et så stort ansvar til, og at ting alltid blir håndtert profesjonelt. I tillegg synes jeg også at sjåførene hos DACHSER er veldig hyggelige og løsningsorienterte folk,» avslutter Fredrik.

Kontakt Julie Sørum Communications Coordinator Nordic