Flaskehalser på europeiske flyplasser

Europeiske flyplasser opplever for tiden store operasjonelle utfordringer. En økning av flyreiser i Europa i feriesesongen har resultert i overbelastning på flyplasser på grunn av mangel på bakkehåndteringspersonell, spesielt i Frankfurt, Amsterdam og Paris.

I Frankfurt står våre samarbeidspartnere allerede overfor forsinkelser og innstillinger. Konsekvensene dette har for DACHSER er inntil videre begrenset, og forsinkelser er mer sannsynlig å oppstå på importsiden.

For Paris-CDG har det blitt kunngjort streiker for den kommende helgen, med begrenset innvirkning på lastevirksomheten. Driftsforstyrrelser oppstår også på Amsterdam flyplass, men påvirker hovedsakelig passasjerflyvninger innad i Europa.

Generelt forventes det forsinkelser i europeisk flyfrakttrafikk i løpet av de neste ukene, men DACHSER kan tilby et pålitelig og robust nettverk og gir alternative løsninger om nødvendig. DACHSER vil fortsette å overvåke situasjonen og holde kundene informert om videre utvikling. De lokale kontaktene ved DACHSER-filialene vil være tilgjengelige for å svare på spørsmål.

Kontakt Ingrid Øie Communications Consultant Nordic
+45 36 34 77 77 ingrid.oie@dachser.com