Har du lest vårt siste nyhetsbrev?

Vårt siste nyhetsbrev er fullspekket med interessante artikler om alt fra utslippsfrie leveringer i bysentre til bruk av hydrogenlastebiler over lengre avstander.

Foto: Johannes Meger

Til tross for at pandemien har skapt turbulente markedsforhold, så har ikke dette påvirket DACHSERs årsresultat i særlig høy grad. Det har ikke vært nødvendig å sette prosjekter på vent, og vi har kunnet holde en stødig kurs mot målene våre. Dette innebærer blant annet å håndtere kunders og myndigheters økende krav til bærekraftige forsyningskjeder.

Eksempelvis utvider vi nå våre utslippsfrie leveringer til flere Europeiske byer, og i Praha har vi allerede startet å levere forsendelser i sentrum av byen med elsykler. Du kan lese mer om dette prosjektet i nyhetsbrevet.

Vårt eget utslippsfrie leveringsprosjekt går også på skinner, og i dette nyhetsbrevet kan du få med deg et intervju med Juste Stonkute, en av eCrafter-sjåførene ved Vinterbro. Her forteller hun om sin hverdag som sjåfør inne i Oslo sentrum.

«Da jeg begynte å kjøre el-varebilen, så følte jeg at jeg gjorde noe godt for planeten vår. Vi får en renere luft ved bruk av disse kjøretøyene, så jeg håper at alle Short Distance trucks brukt inne i Oslo sentrum vil være batteridrevne om noen år.»

Du kan lese hele intervjuet, i tillegg til flere andre spennende artikler, i årets andre nyhetsbrev.

Motta DACHSER Norways nyhetsbrev

Få med deg flere detaljer rundt DACHSER Norways utslippsfrie leveringsprosjekt - og mer til - i vårt siste nyhetsbrev. Er du ikke mottaker av nyhetsbrevet allerede, kan du registrere deg her.

DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Julie Sørum Communications Consultant Nordic