Nyheter

"Kompasset vårt peker oss i riktig retning"

Vi håndterer de ugunstige omstendighetene samtidig som vi utnytter mulighetene – Bernhard Simon, CEO i DACHSER, snakker om krisehåndtering som en del av DACHSERs kultur.

Bernhard Simon, CEO i DACHSER, snakker om krisehåndtering som en del av DACHSERs kultur

"Siden vi befinner oss midt i koronaviruspandemien skader det ikke å ta en titt tilbake på året 1930 – som du sikkert kan forestille deg var dette også en periode da tidene var svært harde. Den globale økonomiske krisen hadde fullstendig strupetak på Tyskland: industrisalget falt dramatisk og det innenlandske transportmarkedet kollapset med rundt 20 prosent på bare ett år. Sett på bakgrunn av denne situasjonen var det et dristig, men også banebrytende skritt for Thomas Dachser å etablere sitt eget selskap innen spedisjon og lagertjenester.

Det å håndtere ugunstige omstendigheter og samtidig utnytte mulighetene som alltid oppstår i dynamiske markeder har blitt dypt forankret i DACHSERs kultur. Vi bruker vår egen hjernekraft og egne ressurser til å takle problemene – et vanlig tema som har fulgt oss gjennom selskapets nå 90 år lange historie. Dette går hånd i hånd med at vi har mot til å ta beregnede gründerrisikoer, fatte beslutninger og bevege oss bort fra flertallets synspunkter og bransjetrender.

Det best mulige grunnlaget for å føre historien videre

Vi stoler på at vårt eget kompass, arven vår, peker oss i riktig retning. Under koronaviruspandemien har vi levd opp til tilliten som kunder, samarbeidspartnere og ansatte har til DACHSER. Våre logistikknettverk har vist seg å være stabile, robuste og klare til å imøtekomme fleksible løsninger. Vi er dessuten tilgjengelige for kundene våre uten begrensninger – og legger dermed det best mulige grunnlaget for å føre historien vår videre."    

Kontakt Julie Sørum Communications Coordinator Nordic