tilbake
Markedsinformasjon Nyheter

Møt oss på Transport & Logistikk-messen i Lillestrøm!

Vi ser fram til å møte deg på Norges største bransjetreff for transport- og logistikknæringen.

Vi er tilstede på Transport & Logistikk-messen i Lillestrøm 28. - 30. september.

I perioden fra 28. til 30. september vil NOVA Spektrum i Lillestrøm fylles med over 30 000 kvadratmeter dedikert til sentrale aktører innen transport- og logistikksektoren og DACHSER Norway vil selvsagt være tilstede med egen stand.

Under den forrige Transport & Logistikk-messen i 2019, hadde arrangementet over 15 000 besøkende og mer enn 230 utstillere. Denne gangen vil konferansen legge spesiell vekt på bærekraft, innovasjon, bemanning og samferdselspolitikk. Vi oppfordrer deg til å komme og besøke oss for en samtale om hvordan DACHSER jobber med innovasjon og digitalisering, samt fokuset vi har på bærekraft. Vi vil også dele innsikt i de løsningene vi utvikler for å hjelpe våre kunder med å optimalisere logistikken i tråd med deres egne bærekraftsmål og forsyningskjeder.

Møt oss på vår stand

Vi ser frem til å møte deg ved vår stand, der vi vil være tilgjengelige for å diskutere våre produkter, tjenester og løsninger. I tillegg har vi spennende nyheter å dele om utviklingen i vår organisasjon. 

For mer informasjon om Transport & Logistikk i NOVA Spektrum i Lillestrøm, kan du besøke nettsiden her. Det er gratis adgang til hallene, og du finner DACHSER Norway i Hall C, stand C01-10.

DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Ingrid Øie Communications Consultant Nordic
+45 36 34 77 77 ingrid.oie@dachser.com