Nyheter

Nytt DACHSER magazine ute nå!

Stafettpinnen er gitt videre: den neste generasjonen av DACHSERs Executive Board, under ledelse av CEO Burkhard Eling, tok offisielt over roret 1. januar i år. I den seneste utgaven av DACHSER magazine har vi tatt oss tid til å reflektere over dette skiftet i toppledelsen.

DACHSER magazine 01/21

Magasinets cover story har tittelen «Å finne balansen mellom stabilitet og endring» og beskriver hvordan generasjonsskiftet hos DACHSER ble tilrettelagt slik at den nye ledergruppen kan skrive videre på suksesshistorien som startet for mer enn 90 år siden.

Vi byr også på flere suksesshistorier om våre kunder. I denne utgaven av magasinet kan du for eksempel lese hvordan DACHSERs Neuss-avdeling i nærheten av Düsseldorf konverterte ett av lagrene sine for å oppnå enda større effektivitet for tre store kunder i matsektoren.

Vi tar også en tur til Østerrike, hvor våre kolleger i Air & Sea Logistics i ti år har sørget for at produkter fra en av de ledende trebehandlingsbedriftene transporteres over hele verden – med jernbane, skip og fly. Om nødvendig kan DACHSER også organisere transport av hele produksjonsanlegg eller, som tilfellet var i fjor, sårt tiltrengt medisinsk utstyr. I et tilfelle dreide det seg om personlig verneutstyr: i 2020 hjalp DACHSER et ungt selskap i Asturias-regionen nordvest i Spania med å levere mer enn 100 millioner munnbind og andre medisinske produkter over hele Spania og til andre europeiske land. Les artikkelen for å finne ut hva det var som gjorde dette samarbeidet så vellykket, spesielt under en pandemi.

Alt dette, og mer til, finner du i årets aller første DACHSER magazine.

Les magasinet her

Du kan laste ned magasinet som en PDF her.

DACHSER magazine 01/21 - English PDF (8,57 MB)
Kontakt Julie Sørum Communications Coordinator Nordic