tilbake
Markedsinformasjon Nyheter

Nytt nyhetsbrev ute nå

I denne utgaven av nyhetsbrevet vårt vil du blant annet få en oppdatering i forhold til Brexit. Du får også historien om at DACHSER Norway kommer fra og med 2021 til å levere pakker til destinasjoner i Oslo sentrum med blant annet elektriske lastesykler. Dette og mye mer får du i det siste nyhetsbrevet fra oss.

DACHSER Norway kommer fra og med 2021 til å levere pakker til destinasjoner i Oslo sentrum med blant annet elektriske lastesykler.

Nå har det for alvor blitt høst. Det har etter hvert blitt mer rødt og oransje enn grønt på trærne, og kulden melder seg stille og rolig på banen.

Så sett deg til rette inne i varmen med litt nyheter fra DACHSER. Les blant annet om
at DACHSER Norway kommer fra og med 2021 til å levere pakker til destinasjoner i Oslo sentrum med blant annet elektriske lastesykler i DACHSERs sedvanlige blå og gule farger.

Incoterms 2020

Du kan også høre mer om den nye versjonen av Incoterms som trer i kraft 1. januar. Incoterms 2020 har blitt tilpasset dagens globale handelspraksis, og den nye versjonen er derfor svært oppdatert og praksisorientert. Se også vår Brexit-sjekkliste. DACHSER har opprettet en taskforce i forbindelse med Brexit, som blant andre erfarne fortollingsleder Turid Ingebretson, Customs Clearance Team Leader hos DACHSER Norway, er en del av.

Dette og mye mer får du i det siste nyhetsbrevet fra oss. Registrer deg her.

DACHSER over hele verden
Kontakt oss