Det nye DACHSER Magazine er her!

Økonomien, logistikken og menneskene over hele verden – uansett hvor du ser, prøver vi alle fortsatt å navigere gjennom svært usikre tider. Vi har ennå ikke temmet koronaviruset, noe det massive utbruddet i det internasjonale handelsknutepunktet Hong Kong nylig gjorde klart for oss. I mellomtiden stirrer verden med vantro på det som skjer i hjertet av Europa. Den forferdelige krigen i Ukraina tvinger mange mennesker på flukt fra hjemmene sine.

DACHSER Magazine 01/22

Denne utviklingen fører med seg lidelse og usikkerhet, noe som også har en kolossal effekt på globale forsyningskjeder. Å forutsi fremtiden, om så bare de nærmeste ukene, er vanskeligere enn noen gang, og når det gjelder varestrømmene er det fortsatt organisatoriske utfordringer så langt øyet rekker. Samtidig blir det likevel utviklet like mange kreative løsninger for å takle dette mylderet av problemer – noe DACHSER er spesielt god på.

DACHSER er også opptatt av å ta tak i og forme de viktigste utviklingslinjene innen logistikken. I den siste utgaven av DACHSER Magazine tar vi derfor en titt på det store bildet. Ved hjelp av fem konkrete temaer beskriver forsideartikkelen vår milepælene som ligger på den lange veien fremover innen logistikk, og hvordan vi skal nå dem. Det er krystallklart at selv om det er bærekraft, digitalisering, pålitelighet og smidighet som er nøkkelordene, er det menneskene som fortsatt kommer til å spille den avgjørende rollen. Våre ansatte er og kommer alltid til å være den viktigste faktoren i det vi gjør – logistikk bygger tross alt på mennesker. Resten av historien finner du på side 6.

Alexander Tonn, Chief Operations Officer Road Logistics, understreker også viktigheten av å ha et kvalifisert og motivert team. På side 20 finner du et intervju med ham der han forklarer utfordringene som logistikken står overfor, herunder den forverrede mangelen på sjåfører. I tillegg tar han et tilbakeblikk på karrieren hos DACHSER så langt. Les karriereprofilen som starter på side 24 for å finne ut hvordan vi kan lykkes med å tiltrekke oss og beholde neste generasjon arbeidstakere. Vi presenterer en ung kollega som aldri har latt det faktum at han ble født med begrenset mobilitet stå i veien for å sette egne planer ut i livet.

Ditt personlige eksemplar

Disse og mange andre historier finner du i denne utgaven, som for øvrig har fått splitter nytt utseende. Vi håper du vil ha glede av å lese den!

Hent ditt personlige eksemplar på avdelingskontoret ditt, eller last det ned som PDF her. Vi håper du vil ha glede av å lese den nye utgaven av DACHSER Magazine.

Du kan også bla gjennom tidligere utgaver av DACHSER Magazine.

DACHSER Magazine 01/22 PDF (10,80 MB)
DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Alexandra Hartung Communications Manager Nordic