Ekspanderer med DACHSER

Med utgangspunkt i å få folk til å tilbringe mer tid ute, setter Espegard kvalitet og bærekraft som et tydelig standpunkt for sine produkter. Som en ledende leverandør innen bålutstyr og vedemballasje i Norden er planen nå å ekspandere sørover på kontinentet, og videre til nye markeder i Europa. Her kunne logistikkselskapet DACHSER tilby et stabilt nettverk med høy leveringsfrekvens og effektiv kapasitet.

Espegard er spesielt kjent for sitt utvalg av bålpanner. Foto: Espegard

Espegard startet i Hallingdal i midten av 1980-årene og har i løpet av de siste 40 årene blitt et etablert og tradisjonsrikt varemerke på det norske markedet. Spesielt kjent for sine ikoniske bålpanner skaper de rom for kvalitetstid utendørs, med en driv om å tilrettelegge for et aktivt og mangfoldig liv i naturen. For å kunne sikre kvalitet og pålitelighet for sine kunder falt valget på DACHSER som logistikkleverandør.

«For oss var det viktig å finne noen som kunne hjelpe oss med å oppfylle våre krav til levering, men som også har fokus på kunden med god kommunikasjon og oppfølging. Dette fant vi i DACHSER og samarbeidet mellom oss har fungert veldig bra», sier Eirik Medhus Fornes, lager- og logistikkansvarlig hos Espegard.

DACHSER DIY Logistics kan tilby standardtjenester med spesifikke løsninger for hver bransje. Med spesialister med lang erfaring utformes skreddersydde transportløsninger for det spesifikke kundebehovet. For Espegard har dette ført til en trygghet på at produktene blir levert til riktig tid, med transparente prosesser og hvor kundeservice ligger i forkant av eventuelle avvik. Med et hovedmarked i Norge er også sjåfører som kjenner området og de lokale leveringsvilkårene godt, en fordel.

«Espegard er et kvalitetsmerke og en samarbeidspartner vi er stolt av. Vi lytter nøye til  kundene for å finne de riktige logistikkløsningene, og er glad for å kunne tilby dem full håndtering av all eksport, inkludert alle tollprosedyrer», sier Dani Solli, Sales Executive hos DACHSER Norway.

Europeisk nettverk med enhetlig standard

«Planen videre er å ekspandere til Europa og her vet vi at DACHSER har et egnet stykkgodsnettverk basert på både faste tidsoptimerte ruter og behovstilpassede avganger. Slik kan vi være sikker på å fortsette vår utvikling, men beholde den gode kvaliteten og smidige prosesser», forklarer Eirik.

Ved hjelp av DACHSERs enhetlige standarder øker sikkerheten for styring og koordinering av all vareflyt over hele Europa og gjennom hele leveransekjeden.

«For oss er det i tillegg et stort pluss at DACHSER deler våre verdier med fokus på kvalitet og å finne bærekraftige løsninger. Samtidig er det plass for ærlige tilbakemeldinger og sparring, noe som gjør at samarbeidet kan fungere enda bedre», avslutter Eirik.

DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Ingrid Øie Communications Consultant Nordic
+45 36 34 77 77 ingrid.oie@dachser.com