Møt oss på Transport & Logistikk-messen i Lillestrøm!

Vi ser fram til å møte deg på Norges største bransjetreff for transport- og logistikknæringen.

Vi er tilstede på Transport & Logistikk-messen i Lillestrøm 28. - 30. september.

Den 28. – 30. september fylles 30 000 kvadratmetre i NOVA Spektrum i Lillestrøm med sentrale aktører innen hele verdikjeden innen transport- og logistikksektoren og DACHSER Norway vil selvsagt være tilstede med egen stand.

Sist gang Transport & Logistikk-messen ble arrangert i 2019 hadde den 15 000 besøkende og over 230 utstillere. På konferansen vil det denne gangen blant annet være fokus på miljø og innovasjon. Kom og ta en prat med oss for å høre hvordan DACHSER hvordan jobber med innovasjon og digitalisering, samt fokuset vi har på bærekraft, og løsningene vi jobber med for hvordan vi kan optimalisere kunders logistikkregnskap når det gjelder deres egne bærekraftmål og forsyningskjeder.

Møt oss på vår stand

Vi er klar for noen spennende dager med faglig påfyll om hva som skjer innen logistikkbransjen, og for å høre om våre produkter samt tjenestene og løsningene vi tilbyr. Vi har også flere spennende nyheter å dele om hva som skjer i vår organisasjon. Vi gleder oss til å møte deg!

Her kan du lese mer om Transport & Logistikk i NOVA spektrum i Lillestrøm. Det er gratis inngang til hallene og DACHSER Norway vil befinne seg i Hall C, på stand C01-10.

DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Ingrid Øie Communications Consultant Nordic
+45 36 34 77 77 ingrid.oie@dachser.com