Nytt DACHSER magazine ute nå!

Sammen kommer vi gjennom krisen – Hvordan DACHSER skaper et enda sterkere forhold med sine kunder og samarbeidspartnere.

DACHSER magazine 03/20

De siste månedene har vært svært krevende og den globale pandemien fortsetter å gi store utfordringer innen politikk, næringsliv og samfunn. Samtidig kaster krisen lys over et enkelt, men viktig faktum: Den eneste måten vi kan overvinne denne usikre tiden på er hvis vi alle står sammen. Les coverstoryen i denne nye utgaven av DACHSER-magasinet for å finne ut hvordan vi, i samarbeid med våre kunder og partnere, har kommet oss gjennom diverse utfordringer de siste månedene. Utfordringer som for eksempel nedstengningen og grensenedleggelsene i Europa, verdensomspennende transport av medisinske forsyninger samt levering av mat til supermarkeder. For å få med deg hele artikkelen, kan du bla til side 4.

Men hvordan vil koronakrisen påvirke økonomien vår på lang sikt, og hvordan vil den endre globale varestrømmer? Er ideen om å holde produksjonen nærmere salgsmarkeder på vei tilbake? Kan koronaviruset til og med bety slutten på globaliseringen? Fra og med side 24 tar vi en kikk på fremtiden – en fremtid der noen ting sannsynligvis vil forandre seg, men ikke alt.

Denne utgaven av magasinet ser også på hvordan DACHSER balanserer den europeiske flyten av et uunnværlig logistikkverktøy, nemlig pallen. I tillegg vil vi besøke Malsch-avdelingen i nærheten av Karlsruhe som nylig satte i drift et toppmoderne lager for farlig gods.

Vi håper at disse, og de andre aktuelle artiklene, vil gi deg en interessant innsikt i logistikkens verden. God lesing!

Les magasinet her

Du kan laste ned magasinet som en PDF her.

DACHSER magazine 03/20 PDF (6,84 MB)
DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Julie Sørum Communications Consultant Nordic