Karriere Mediaroom

Veitransport i Europa

Vårt europeiske transportnettverk gir daglige forbindelser og presise transittider for hele Europa.

DACHSER DIY Logistics

Din partner i DIY, bygge- og gartnerbransjen.

DACHSER åpner i Kristiansand

DACHSER Norway etablerer en ny avdeling i Kristiansand i 2024.

Tollbehandling

DACHSER har kunnskapen som kreves for å gjennomføre prosesser i henhold til det norske tollvesenets lovgivning og andre lands tollmyndigheters krav til dokumentasjon.

Track & Trace
Øyeblikkelig informasjon om forsendelsen din

Mediaroom

08.07.2024
Sommertrafikk i Europa

Det er mange land i Europa som har dager med kjøreforbud i løpet av sommeren. Dette kan få betydning for logistikken din.

01.07.2024
Økning i veiskatt i Belgia

Den belgiske regjeringen har vedtatt en justering av veiskatten som trer i kraft 1. juli 2024. Denne endringen vil påvirke alle som kjører på belgiske veier, og avgiftsøkningen vil variere basert på flere faktorer.

04.06.2024
Les vårt siste nyhetsbrev

Abonner på våre nyhetsbrev for å holde deg oppdatert med de nyeste bransjetrendene, nyheter og viktig informasjon fra DACHSER Norway.

2
30.05.2024
56 års ekspertise med løsninger til industrien

TESS ble etablert i Drammen i 1968 og har siden den gang vokst til å bli en ledende leverandør av industriprodukter over hele Norge. Partnerskapet med DACHSER gir logistikktjenester som møter de strenge kvalitetskravene i industrien.

2
27.05.2024
Ferske fordeler

Matlogistikk er en vekstfaktor i Europa. DACHSER har utvidet sitt eget nettverk med flere oppkjøp, og selskapet investerer i digitalisering og ny teknologi. Det drar også nettverkspartnerne på kontinentet nytte av.

3
13.05.2024
Det digitale skifte i logistikk

I en stadig mer kompleks verden er det avgjørende å kontinuerlig forbedre tjenester for å kunne levere topp moderne logistikk. Kunstig intelligens (KI) spiller en viktig rolle i denne kontinuerlige utviklingen. Michael Kriegel, leder for DACHSER Chem Logistics, deler innsikter om KIs potensial innen logistikk, og hvordan det bidrar til å adressere dagens utfordringer hos DACHSER.

06.05.2024
– Mot videre vekst

DACHSER Norways årsregnskap for 2023 viser solide resultater med et resultat før skatt på 53,4 MNOK.

2
30.04.2024
Roboter i praksis

Det er et stort potensial for autonome kjøretøy innen logistikk. Ett av bruksområdene er å helautomatisere prosessen med manøvrering av vekselflak. Men hvordan kan dette gjøres på en trygg og effektiv måte på en hektisk terminal? DACHSERs terminal i Langenau ved Ulm har forsket på dette under reelle driftsforhold.

23.04.2024
Neste skritt for DACHSER & FERCAM Italia 

I august 2023 begynte etableringen av et fellesforetak mellom DACHSER og FERCAM i Italia. Samarbeidet fortsatte, og den 28. mars 2024 sikret DACHSER seg 80 prosent av aksjene i fellesforetaksselskapet DACHSER & FERCAM Italia. Dette markerer den tyske logistikkleverandørens fullføring av oppkjøpet av majoritetsandelene innenfor stykkgods- og kontraktslogistikkavdelingene til det italienske logistikkselskapet FERCAM.

2
15.04.2024
DACHSER kjøper matlogistikkleverandør Brummer

DACHSER styrker sin posisjon som ett av de ledende logistikkselskapene for matvarer i Europa gjennom oppkjøpet av Brummer, en spesialist på transport av temperaturkontrollerte matvarer i Sentral-Europa.

Les mer

Vi åpner i Kristiansand

DACHSER er en ledende global aktør innen logistikkløsninger og fortsetter å vokse på det norske markedet.

Vi åpner ny filial i Kristiansand i februar 2024 og vil dermed kunne møte flere kunders behov på Sør- og Vestlandet.
Finn ut mer

Landets fakta (per 2023)

358900000
Omsetning i NOK (netto, konsol.)
1
Avdelinger
221700
Forsendelser
Mer

Avdelinger over hele verden

Kontaktinformasjon til våre datterselskaper

Har du en forespørsel eller et spørsmål? Her finner du kontaktinformasjon for våre datterselskaper over hele verden.

Finn et sted