Karriere Mediaroom

DACHSER Norway

Velkommen til DACHSER sin nettside for Norge.

Track & Trace
Du kan finne hele verden av eLogistics-applikasjoner her

DACHSER Nyheter

19.01.2022
Batterier – En titt på fremtidens teknologier

Batterier er en helt uunnværlig del av elektromobilitet. Det er imidlertid knyttet en rekke spørsmål til disse energilagringsenhetene, spesielt med tanke på ytelse og klimavennlighet. Vi bestemte oss for å finne noen svar.

18.01.2022
DACHSER Norway utnevner Magnus Asbjørnsen som Sales Manager av det nye salgskontoret i Kristiansand

DACHSERs Kristiansand-kontor styrker driften ved å utnevne Magnus Asbjørnsen til European Logistics Management Team. Asbjørnsen tiltrådte som Sales Manager, European Logistics i Kristiansand allerede 3. januar 2022.

17.01.2022
Bompengeøkning i Østerrike

Myndighetene i Østerrike økte bompengene ved lov med virkning fra og med 1. januar 2022. Vi må integrere endringen i DACHSERs bompengetakster, som vil gjelde fra og med 1. januar 2022. Vi vil selvfølgelig gjøre de nye bompengetakstene tilgjengelig for kundene våre.

Hvis du trenger mer informasjon eller har spørsmål, er du som alltid velkommen til å ta kontakt med din lokale DACHSER-representant.

13.01.2022
DACHSER Sweden European Logistics utnevner Country Manager

 

 

12.01.2022
Sjøfrakt: Forstyrrelser ved havnene i Ningbo og Tianjin

Med denne oppdateringen gir vi deg en kort oversikt over de nåværende forstyrrelser ved havnene i Ningbo og Tianjin.

 

10.01.2022
Slik påvirker det kinesiske nyttåret logistikken

I 2022 ønsker kineserne velkommen til Tigerens år 1. februar. I fastlands-Kina innledes én ukes ferie på tampen av nyttårsfeiringen. Den nasjonale høytiden varer en uke og har konsekvenser for de globale forsyningskjedene.

22.12.2021
Oppdatering om Brexit: Fase 3 i innføringen av Storbritannias «Border Operating Model»

I fjor presenterte den britiske regjeringen hvordan import av gods skal foregå etter brexits overgangsfase. Med veiledningen kalt  "Border Operating Model" ble det fastlagt en plan bestående av tre trinn for innføringen av tollkontroller.  

17.12.2021
DACHSER utfører tester av automatiske trucker (AGV) på lagre

Det foregår for tiden tester av selvkjørende trucker ved to av DACHSERs anlegg. Kjøretøyene skal utføre rutineoppgaver og dermed lette arbeidsbelastningen for de ansatte på lengre sikt.

14.12.2021
Nytt DACHSER Magazine ute nå!

«Ingenting er mer konstant enn endring» – kloke ord som ser ut til å være overalt for tiden. Etter hvert som alt går raskere og raskere, øker innovasjonstakten og presset om endring innen logistikken. I den siste utgaven av DACHSER Magazine snakker vi om hva selskapet vårt og kundene våre gjør for å løse fremtidens presserende problemer.

2
13.12.2021
Et nytt syn på forsyningskjeder

Verdensøkonomien er i gang med å ta seg opp igjen. Den kraftige stigningen i etterspørsel finner imidlertid ikke kun sted midt i en pandemi. Den skal også takle økende mangel på materialer. Dette er en historisk utfordring som virkelig setter forsyningskjedene og de globale nettverkene på prøve. Det er samtidig ikke et alternativ å gi opp globaliseringen.

Dette må du vite om brexit

Brexit-prosjektteamet vårt har staket ut kursen for et velfungerende og sikkert logistikknettverk til og fra Storbritannia.

Mange bedrifter, som er avhengige av problemfri transport av produktene sine, må nå gjøre hjemmearbeidet sitt i forbindelse med brexit for å holde varetrafikken i gang: Finn all relevant informasjon ved å klikke på nedenstående link.

Finn ut mer

Landets fakta (per 2020)

269200000
Omsetning i NOK (netto, konsolidert)
1
Avdelinger
279700
Forsendelser
Mer