Mediaroom

DACHSER Norway

Velkommen til DACHSER sin nettside for Norge.

Track & Trace
eLogistics

DACHSER Nyheter

Markedsinformasjon 24.07.2020
DACHSER styrker sin interlocking på Frankfurt flyplass

1. juli 2020 styrket DACHSER sin forbindelse mellom forretningsområdene Air & Sea Logistics og European Logistics på Frankfurt flyplass. Logistikkleverandøren samler nå flybåren import til Tyskland og andre europeiske land på Frankfurt flyplass.

Når frakten ankommer flyplassen og mottas på flyfraktlageret, blir det videresendt via DACHSER European Logistics-nettverket, som har en avdeling på flyplassen.

Via nettverket sitt leverer DACHSER varer fra Frankfurt til hele Europa. Dermed kan kunder tilbys en standardisert og pålitelig løsning for deres transport hele veien fra utgangspunktet utenlands til leveringen i Europa. Via eLogistics er det nå også mulig for kunder å overvåke forsendelsene deres fra start til slutt.

Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER.

Nyheter 23.07.2020
"Trikset er å etablere robuste forsyningskjeder"

Hva kan vi lære av krisen vi står oppe i? Bernhard Simon, CEO i DACHSER, deler sine tanker om fremtiden for den globale vareflyten.

Markedsinformasjon 23.07.2020
eLogistics – rask og praktisk adgang til informasjon om prosessene langs forsyningskjeden deres

Intelligent logistikk oppstår når analoge prosesser møter den digitale verden.

Markedsinformasjon 21.07.2020
EDI – datautvekslingsplattform for rask og sikker behandling av massedata

Intelligent logistikk oppstår når analoge prosesser møter den digitale verden.

5+
Nyheter 15.07.2020
Mulighet for en bedre fremtid

Logistikkleverandøren, DACHSER, har slått seg sammen med barnehjelpsorganisasjonen terre des hommes for å jobbe med prosjekter i Brasil. Der fokuseres det på et delprosjekt kalt "Barns rettigheter skaper fremtiden", som har kjørt vellykket siden 2015 på CEDECA barnerettighetssenter i Limeira. Dette er en urolig by i den føderale delstaten São Paulo nær storbyregionen Campinas, som er hjem til millioner av mennesker.

3
Nyheter 07.07.2020
Alternative kjørekonsepter – Hva blir det neste?

Hvor er kjøreteknologien på vei? Vil elektriske motorer snart erstatte diesel? Eller vil helt andre energikilder innta banen? Hos DACHSER er spesialister på tvers av avdelingene travelt opptatt med å undersøke alternative kjøreteknologier og hvordan de kan tas i bruk i logistikknettverket.

Markedsinformasjon 03.07.2020
Slutt på overgangsfasen for Brexit – hva skjer nå?

Fristen for en forlengelse av Brexit-forhandlingene og dermed en lengre overgangsfase er utløpt. Dette har økt presset for å komme til enighet om fremtidige relasjoner mellom Storbritannia og EU innen utgangen av året.

Vi vil gjerne påpeke overfor kundene våre nok en gang at det er spesielt viktig at DACHSER har tollfullmakt fra dem for å kunne gjennomføre tollklareringen.

Våre eksperter kan hjelpe deg i alle tilfeller. Ta kontakt med din lokale DACHSER-kontakt hvis du har spørsmål om dette.

Pressemeldinger 26.06.2020
Robert Erni blir CFO i DACHSER

DACHSER utnevner en CFO med erfaring fra logistikk til å ta over etter Burkhard Eling. Erni starter sin introduksjonsperiode hos DACHSER som Deputy Director 1. september 2020.

Nyheter 25.06.2020
Det nye DACHSER magazine er ute!

“A key part of the process – People in logistics”. Menneskene bak logistikken: Dette er temaet for den seneste utgaven av DACHSER magazine.

Markedsinformasjon 17.06.2020
Optimaliser logistikkprosessene dine med IT-systemer fra DACHSER

Intelligent logistikk oppstår når analoge prosesser møter den digitale verden.

Seneste nytt om Coronaviruset

Alle nyheter og oppdateringer om Coronaviruset

Bruk linken vår til å få med deg alt vedrørende tiltakene innad i DACHSER-organisasjonen. Vi vil også holde deg oppdatert med hensyn til mulige innvirkninger på operasjonelle aktiviteter

Finn ut mer

Landets fakta (per 2019)

244052674
Årlig omsetning (NOK)
1
Avdelinger
212627
Forsendelser
Mer