Karriere Mediaroom

DACHSER Norway

Velkommen til DACHSER sin nettside for Norge.

Track & Trace
Du kan finne hele verden av eLogistics-applikasjoner her

DACHSER Nyheter

20.10.2021
Luftfrakt: Situasjonen på flyplassene PVG, HKG og FRA

Markedsforholdene for luftfrakt fortsetter å være utfordrende etter Kinas ferieuke «Golden Week». Med denne oppdateringen gir vi deg en kort oversikt over de store luftknutepunktene våre i Kina og Tyskland.

18.10.2021
Nye ideer i Zevenaar

Denne våren startet et nytt bærekraftsprosjekt ved DACHSER i Zevenaar: Bikuber. Prosjektet er et bidrag til arbeidet med å ta vare på viktige insekter.

12.10.2021
Dagens situasjon vedrørende kvalifisert personell innen logistikk

Logistikk er en personellintensiv bransje. Situasjonen på markedet med tanke på kvalifisert personell er i ferd med å stramme seg til, noe som er spesielt merkbart i denne sektoren. Dermed har det å finne, lære opp og beholde personell på lang sikt blitt en stor utfordring. I denne oppdateringen får du en oversikt over den nåværende markedssituasjonen.

05.10.2021
Margret brenner for å hjelpe

Utdanning er en viktig del av barns vei til en bedre og mer selvstendig tilværelse. 24 år gamle Margret Hans gjør en viktig jobb og brenner for at Sanfolkets barn får tilgang til utdanning. Dette er en del av arbeidet DACHSER og barnehjelpsorganisasjonen Terre des hommes har vært engasjert i siden 2015.

29.09.2021
Nytt DACHSER magazine ute nå!

Det er ikke ofte at logistikkemner er så fremtredende i pressen som de har vært de siste månedene. Den globale økonomien er i ferd med å komme seg etter pandemiens sjokk, og mange steder er produksjonen i full gang igjen. Imidlertid legger artikler om mangelen på råvarer, produkter, containere, paller, sjåfører og  lagringsplass i vei-, sjø- og lufttransport en demper på denne oppturen.

27.09.2021
«Golden week» i Kina 2021: Effekt på logistikken

«Golden Week»-ferien i Kina er rett rundt hjørnet. I denne oppdateringen finner du all informasjon du trenger samt markedsprognoser.

22.09.2021
DACHSER Finland investerer i biogassdrevne lastebiler

Logistikkleverandørens beslutning om å investere i lavutslipps transportteknologi, gjør at DACHSER Finlands bilpark til nærtrafikk allerede nå oppfyller utslippsreduksjonsmålene for 2030 som er fastsatt av den finske regjeringen. Dermed kan selskapet betjene Helsinki og omland på en mer bærekraftig måte fra i år.

21.09.2021
Luftfrakt: Situasjonen på Shanghai Pudong flyplass (PVG)

Vi gir deg et overblikk over dagens situasjon på Shanghai Pudong flyplass (PVG) i Kina.

16.09.2021
Veitransport: Lastekapasitet i Tyskland

Det globale logistikkmarkedet i 2020 og 2021 har skapt store utfordringer for hele bransjen. Selv om økonomien tok seg opp på tvers av alle næringer i kjølvannet av de langvarige nedstengningene og grensestengningene, førte disse til høye nettverksbelastninger i år. Dette resulterte i økt mangel på lasterom. I det følgende gir vi en oversikt over dagens situasjon.

14.09.2021
DACHSER planlegger utslippsfrie leveringer i København

DACHSER Denmark vil lansere utslippsfrie leveringer til København sentrum innen utgangen av 2021. Med det batteridrevne kjøretøyet FUSO eCanter vil logistikkleverandøren redusere CO2-utslippene i hjertet av København. Dette bidrar til byens mål om å bli den første karbonnøytrale hovedstaden i verden.

Dette må du vite om brexit

Brexit-prosjektteamet vårt har staket ut kursen for et velfungerende og sikkert logistikknettverk til og fra Storbritannia.

Mange bedrifter, som er avhengige av problemfri transport av produktene sine, må nå gjøre hjemmearbeidet sitt i forbindelse med brexit for å holde varetrafikken i gang: Finn all relevant informasjon ved å klikke på nedenstående link.

Finn ut mer

Landets fakta (per 2020)

269200000
Omsetning i NOK (netto, konsolidert)
1
Avdelinger
279700
Forsendelser
Mer