Karriere Mediaroom

Velkommen til vår hjemmeside!

På vår hjemmeside finner du alt om våre tjenester og de siste nyhetene fra selskapet.

Track & Trace
Øyeblikkelig informasjon om forsendelsen din

DACHSER Nyheter

2
26.07.2022
Et globalt nettverk av driftseksperter

DACHSER har de siste 10 årene lært opp ansatte til å bli driftseksperter. Målet er å gjøre dem i stand til å berike og støtte sine egne avdelinger og dermed hele DACHSER-nettverket med et vell av erfaring og detaljkunnskap. Men hva gjør egentlig en slik driftsspesialist?

26.07.2022
DACHSER og terre des hommes ønsker å støtte familier i Ukraina

I august 2022 skal de mangeårige partnerne lansere et felles prosjekt i de ukrainske byene Kharkiv, Dnipro, Lviv og Uzhhorod. Prosjektet gir barn, tenåringer og familiene deres terapeutisk hjelp til å jobbe seg gjennom traumene som krigen påfører dem.

26.07.2022
DACHSER oppretter alternativ rute for jernbanetjenester

For å kunne fortsette å tilby en jernbaneforbindelse mellom Kina og Europa, utvider DACHSER porteføljen til DACHSER Rail Services. Logistikkleverandøren etablerer en togforbindelse på ruten Xi'an – Budapest to ganger i uken.

19.07.2022
Med DACHSER på den sørlige rute: fulle lass fra Kina til Europa

Krigen i Ukraina har også påvirket den interkontinentale landtransporten mellom Asia og Europa. Det har blitt umulig å reise gjennom Russland og Hviterussland, samt gjennom selve konfliktsonen. DACHSER Cargoplus kan likevel fortsatt tilby en pålitelig tjeneste via en alternativ sørlig rute.

19.07.2022
Storbritannia innfører nytt tollsystem

I Storbritannia erstattes dagens CHIEF-system (Customs Handling of Import and Export Freight) av det nye tollsystemet CDS (Customs Declaration Service). Importører i Storbritannia må derfor forberede seg på endringer.

14.07.2022
Ytterligere varselstreiker ved tyske havner

Varselsstreiker ble holdt på kort varsel i havnene i Hamburg og Bremerhaven 9. juni 2022. Ytterligere varselsstreiker vil finne sted ved tyske havner fra torsdag 14. juli 2022 til lørdag 16.juli 2022.

Siden det fortsatt ikke er oppnådd noen avtale i de kollektive tarifforhandlingene for tyske havnearbeidere har fagforeningen ver.di oppfordret til ytterligere streiker ved Tysklands havner fra torsdag 14. juli (06.00) til 16.juli 2022 (06.00). Alle de store Nordsjø-havnene i Tyskland påvirkes, særlig havnene i Hamburg, Bremerhaven og Wilhelmshaven.

I løpet av denne tiden kan det være avbrudd i terminalhåndtering, og lasting og lossing av lastebiler og tog. Mulige uforutsette forsinkelser i innsamling og/eller levering av containere kan oppstå.

DACHSER vil følge situasjonen og holde kundene informert om videre utvikling. Lokale kontakter ved DACHSER sine avdelinger vil være tilgjengelige for å svare på spørsmål.

13.07.2022
Nytt DACHSER Magazine ute nå!

Mot og tillit er alltid gode følgesvenner, og for øyeblikket er de viktigere enn noensinne – det kan virke som det ikke er noen ende på utfordringene og krisene. I slike tider kan vi ikke gjøre annet enn å se fremover, utvikle nye løsninger og sørge for at vi aldri mister motet. Midt i all usikkerheten tar DACHSER saken i egne hender for å kunne tilby kundene de beste løsningene, noe historiene i det nye DACHSER Magazine tydelig viser.

08.07.2022
Flaskehalser på europeiske flyplasser

Europeiske flyplasser opplever for tiden store operasjonelle utfordringer. En økning av flyreiser i Europa i feriesesongen har resultert i overbelastning på flyplasser på grunn av mangel på bakkehåndteringspersonell, spesielt i Frankfurt, Amsterdam og Paris.

I Frankfurt står våre samarbeidspartnere allerede overfor forsinkelser og innstillinger. Konsekvensene dette har for DACHSER er inntil videre begrenset, og forsinkelser er mer sannsynlig å oppstå på importsiden.

For Paris-CDG har det blitt kunngjort streiker for den kommende helgen, med begrenset innvirkning på lastevirksomheten. Driftsforstyrrelser oppstår også på Amsterdam flyplass, men påvirker hovedsakelig passasjerflyvninger innad i Europa.

Generelt forventes det forsinkelser i europeisk flyfrakttrafikk i løpet av de neste ukene, men DACHSER kan tilby et pålitelig og robust nettverk og gir alternative løsninger om nødvendig. DACHSER vil fortsette å overvåke situasjonen og holde kundene informert om videre utvikling. De lokale kontaktene ved DACHSER-filialene vil være tilgjengelige for å svare på spørsmål.

04.07.2022
Forsvarlig pakket

Skadefri transport av varer er avgjørende for å håndtere forsyningskjeder som blir stadig mer krevende. Hvordan kan egnet emballasje og forutseenhet hjelpe i så måte? Vi spurte en ekspert: Stephan Wnuck, Team Leader Loss & Damage hos DACHSER.

3
24.06.2022
Megatrender innen logistikk

Hva slags fremtid bør logistikkleverandørene forberede seg på? Hvilke trender og utviklinger vil forme og omforme sektoren i morgen? Og hva er DACHSERs syn på alt dette? 

DACHSER Mediaroom

Langsiktig klimastrategi

Aktivt klimavern er en del av DACHSERs samfunnsansvar. Med effektiv logistikk og tekniske innovasjoner leder vi an i klimakampen.

DACHSER jobber aktivt for at logistikkbransjen skal gå over til lav - og nullutslippsteknologi. Les mer om hvordan vi bidrar ved å klikke på nedenstående link.
Finn ut mer

Landets fakta (per 2021)

286400000
Omsetning i NOK (netto, konsol.)
1
Avdelinger
328580
Forsendelser
Mer

Avdelinger over hele verden

Kontaktinformasjon til våre datterselskaper

Har du en bekymring eller et spørsmål? Her finner du kontaktinformasjon for våre datterselskaper over hele verden.

Finn et sted