Karriere Mediaroom

Tollbehandling

DACHSER har kunnskapen som kreves for å gjennomføre prosesser i henhold til det norske tollvesenets lovgivning og andre lands tollmyndigheters krav til dokumentasjon.

Forsyningskjeder i endring

Verden er i endring, og dermed også logistikken. Hold deg oppdatert på trender og tendenser innen logistikkens verden her.

DACHSER European Logistics

Transport til hele Europa.

DACHSER DIY Logistics

Din partner i DIY, bygge- og gartnerbransjen.

Bærekraftig logistikk

Aktivt klimavern er en del av DACHSERs samfunnsansvar. DACHSER jobber for at logistikkbransjen skal gå over til lav- og nullutslippsteknologi.

Track & Trace
Øyeblikkelig informasjon om forsendelsen din

DACHSER Nyheter

01.06.2023
Få med deg siste nytt fra DACHSER Norway her

Her kan du lese vårt siste nyhetsbrev.

23.05.2023
Ekspanderer med DACHSER

Med utgangspunkt i å få folk til å tilbringe mer tid ute, setter Espegard kvalitet og bærekraft som et tydelig standpunkt for sine produkter. Som en ledende leverandør innen bålutstyr og vedemballasje i Norden er planen nå å ekspandere sørover på kontinentet, og videre til nye markeder i Europa. Her kunne logistikkselskapet DACHSER tilby et stabilt nettverk med høy leveringsfrekvens og effektiv kapasitet.

11.05.2023
DACHSER etablerer fellesforetak i Japan


DACHSER har inngått en avtale om fellesforetak med det japanske logistikkselskapet Nishi-Nippon Railroad Co., Ltd. «DACHSER Japan K.K.» åpner sitt første kontor i Tokyo i slutten av 2023.

3
01.05.2023
På vei mot 2030: Strategier for utfordrende tider

DACHSER har tidligere satt fokus på hvordan de globale forsyningskjedene endrer seg i takt med at en ny geopolitisk og økonomisk æra vokser frem. Så hvordan må bedriftene posisjonere seg for å sikre stabil fremgang – og hvilken vei har DACHSER valgt? Vi presenterer et kompass for reisen mot framtidens strategier.

25.04.2023
DACHSER Norway opprettholder robust drift og investerer for framtidens logistikkbransje

Logistikkselskapet fortsetter veksten og den positive utviklingen og kan vise til et solid årsresultat for 2022, med en omsetning på 332,1 MNOK i 2022 – en økning på 16% fra 2021.

18.04.2023
Informasjon om den pågående streiken

Søndag 16. april ble det brudd i meklingen mellom partene i årets lønnsoppgjør. Dette betyr storstreik fra mandag morgen 17. april. Per nå er ikke DACHSER eller våre samarbeidspartnere berørt av streiken.

Vi vil holde deg oppdatert på den pågående situasjonen, og hvis du har noen spørsmål er du selvsagt velkommen til å kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER.

03.04.2023
DACHSER med oppkjøp i Australia og New Zealand

DACHSER har kjøpt opp ACA International med hovedkontor i Melbourne i Australia. Oppkjøpet innebærer at DACHSERs eget luft- og sjøfraktnettverk nå også dekker Australia og New Zealand, som i tillegg knytter nettverket nærmere Asia, Europa og Nord-Amerika.

29.03.2023
DACHSER Norway med plan for egenprodusert solenergi

Solcelleanlegget på kontorbygget på Vinterbro skal stå ferdig i mai.

23.03.2023
DACHSER med nytt veksthopp

Logistikkleverandøren DACHSER genererer ytterligere en milliard euro i omsetning og planlegger investeringer på over 300 millioner euro. For regnskapsåret 2022 rapporterer DACHSER om en omsetning på 8,1 milliarder euro og en stigning på 14,9 prosent, noe som markerer det andre året på rad med tosifret vekst.

02.03.2023
Les vårt siste nyhetsbrev her

Hold deg oppdatert på nyheter fra DACHSER Norway.

DACHSER Mediaroom

Langsiktig klimastrategi

Aktivt klimavern er en del av DACHSERs samfunnsansvar. Med effektiv logistikk og tekniske innovasjoner leder vi an i klimakampen.

DACHSER jobber aktivt for at logistikkbransjen skal gå over til lav - og nullutslippsteknologi. Les mer om hvordan vi bidrar ved å klikke på nedenstående link.
Finn ut mer

Landets fakta (per 2021)

286400000
Omsetning i NOK (netto, konsol.)
1
Avdelinger
328580
Forsendelser
Mer

Avdelinger over hele verden

Kontaktinformasjon til våre datterselskaper

Har du en forespørsel eller et spørsmål? Her finner du kontaktinformasjon for våre datterselskaper over hele verden.

Finn et sted