Mediaroom

DACHSER Norway

Velkommen til DACHSER sin nettside for Norge.

Track & Trace
eLogistics

DACHSER Nyheter

Markedsinformasjon 31.03.2020
Lastebegrensninger i Europa som følge av COVID-19

I det følgende finner du gjeldende lastebegrensninger for Europa. Begrensningene gjelder ikke for mattransport.

Med gratiskartet fra programvareleverandøren Sixfold kan transportselskaper og lastebilsjåfører se ventetiden ved europeiske grenser, og gjøre passende forberedelser om nødvendig: https://covid-19.sixfold.com/

2
Pressemeldinger 27.03.2020
DACHSER offentliggjør fremtidens ledergruppe

Etter 31 år med tett samarbeid i operasjonelle lederstillinger i DACHSER, vil CEO Bernhard Simon og hans nestleder Michael Schilling, COO Road Logistics, bli medlem av logistikkleverandørens bestyrelse i 2021. Bernhard Simon vil fungere som formann. Burkhard Eling, som tiltrådte DACHSERs Executive Board som CFO i 2013, blir den nye CEO i det familieeide logistikkselskapet 1. januar 2021.

2
Nyheter 25.03.2020
Nye glass til Big Ben

Fra Øvre Pfalz til London: DACHSER leverer glasskiver, håndblåst ved Glashütte Lamberts, til Storbritannia. Glasskivenes destinasjon er det verdensberømte Elizabeth Tower i London.

Nyheter 17.03.2020
Brexit: After the exit is before the exit

Storbritannia har nå offisielt forlatt EU, og Brexit har blitt til virkelighet. Men dette er kun begynnelsen. En overgangsperiode, som skal vare ut året, forhindrer større innvirkninger på næringsliv og logistikk på begge sider av kanalen foreløpig. Hva som skjer etter overgangsperioden er imidlertid fortsatt et ubesvart spørsmål.

Nyheter 11.03.2020
Det nye DACHSER magazine er ute!

Det finnes ingen drink som utstråler mer eksklusivitet, sjarm og livsglede enn Champagne. Og det er ikke kun produksjonen av disse dyre dråpene som krever nøye omtanke. Å frakte dem fra vingården til hyllen krever logistikkløsninger av høy kvalitet. DACHSER håndterer en bred vifte av skreddersydde tjenester for Moët Hennessy Deutschland’s mest velkjente merkevarer, noe du kan lese mer om i vårt seneste magasin.

Nyheter 27.02.2020
Årets første nyhetsbrev er ute!

  

2
Nyheter 25.02.2020
DACHSER Norway blir medlem i Næring for klima

Å redusere klimagassutslipp er et viktig mål som alle burde jobbe mot, noe Oslo kommune har innsett. Oslo har nemlig satt seg som mål å kutte utslippene av klimagasser med hele 95 % innen 2030. Hvis det skal være mulig å nå dette ambisiøse målet, er Oslo kommune imidlertid avhengig av å kunne samarbeide med både næringslivet og befolkningen. DACHSER Norway ønsker å bli en del av dette samarbeidet.

Markedsinformasjon 20.02.2020
Nasjonal streik i Frankrike den 20. februar, 27. februar og 5. mars
  • Det vil bli avholdt streik ved franske havner den 20. og 27. februar, samt 5. mars.
  • Mangel på sjåfører må forventes, og enkelte skip er for øyeblikket forsinket.
  • Andre alternativer, som å omdirigere transport via Antwerp vil ikke lønne seg grunnet overbelastning.
  • Det er mangel på spesialutstyr, og vi forventer 2 til 3 ukers forsinkelse.
  • Jernbanetrafikk er ikke påvirket
  • Flytrafiik er ikke påvirket

Våre operasjonelle teams vil tilby de beste alternative løsningene de kan, og vil løpende holde deg oppdatert angående utviklinger som kan ha en effekt på leveransen din.

Har du spørsmål, er du velkommen til å kontakte din lokale DACHSER-representant.

Nyheter 07.02.2020
DACHSER investerer i Finland

DACHSER Finland Oy videreutvikler forretningsmodellen i det finske markedet. Med en ny logistikkterminal for veitransport som skal stå ferdig i Kerava i andre halvdel av 2020, vil eksport- og importmulighetene for finsk industri bli kraftig forbedret.

Markedsinformasjon 03.02.2020
Brexit: Den 31. januar 2020

Den 31. januar trer Storbritannia ut av EU og går inn i en overgangsperiode. Slik det ser ut nå, vil det ikke bli noen endringer i godstrafikken mellom EU-landene og Storbritannia før mot slutten av dette året.

Etter det bør en frihandelsavtale mellom EU-landene og Storbritannia tre i kraft. Det er imidlertid fortsatt uklart om en slik frihandelsavtale kan forhandles frem og godkjennes innen utgangen av året.

Brexit-sjekklisten gir derfor fortsatt en oversikt over de nødvendige forberedelsestiltakene.

Har du spørsmål, er du velkommen til å kontakte den lokale kontaktpersonen din hos oss.

Seneste nytt om Coronaviruset

Alle nyheter og oppdateringer om Coronaviruset

Bruk linken vår til å få med deg alt vedrørende tiltakene innad i DACHSER-organisasjonen. Vi vil også holde deg oppdatert med hensyn til mulige innvirkninger på operasjonelle aktiviteter

Finn ut mer

Landets fakta (per 2018)

227000000
Årlig omsetning (NOK)
1
Avdelinger
237407
Forsendelser
Mer