Mediaroom

DACHSER Norway

Velkommen til DACHSER sin nettside for Norge.

Track & Trace
eLogistics

DACHSER Nyheter

Nyheter 28.05.2020
DACHSER fortsetter med charterflyvninger i mai

I tillegg til charterflyvninger mellom Asia og Europa, vil logistikkleverandøren organisere ytterligere flyreiser over Stillehavet for å dekke nord- og søramerikanske markeder. Denne endringen kommer i tillegg til den nye ruten mellom Shanghai og Los Angeles.

Nyheter 22.05.2020
DACHSER organiserer transport med direktegående godstog langs Den nye Silkeveien

DACHSER Rail Services transporterer kjemiske produkter fra Ludwigshafen i Tyskland til det kinesiske markedet på halve tiden.

Markedsinformasjon 11.05.2020
DACHSERs transportnettverk er forberedt på endringer

Vi ønsker å gi en stor takk til alle kundene våre, som i løpet av de siste ukene har informert oss god tid i forveien om deres foreløpige transportkrav og inkludert oss i planleggingen deres. Dette har gjort oss i stand til å kunne justere kapasiteten vår raskt, slik at den passer til den faktiske etterspørselen. På grunn av den kraftige nedgangen i transportvolumene de siste ukene, har vi redusert transportkapasiteten og implementert spesielle tidsplaner.

De mange tiltakene som er iverksatt for å redusere nye smittetilfeller av koronaviruset har hatt en positiv effekt i mange europeiske land de siste dagene. En langsom og forsiktig gjenåpning av samfunnet, for eksempel i form av delvise gjenåpninger av utsalgssteder, gjør hverdagen enklere for folk. Siden mange industribedrifter har begynt så smått å gjenoppta produksjonen, forventer vi at transportvolumene forblir volatile, men at de vil øke igjen etterhvert.

Med aktiv støtte fra kundene våre er vi godt rustet for den kommende perioden, og vi vil kunne håndtere stigende transportvolumer igjen med den velkjente DACHSER-kvaliteten. Det vil fortsette å være svært verdifullt for oss i fremtiden også, at våre kunder fortsetter å gi oss all planleggingsinformasjon. Dette vil gjøre oss i stand til å justere transportkapasiteter og planlegging i tråd med etterspørselen.

Vi vil gjerne takke deg for ditt aktive samarbeid i denne svært utfordrende perioden, og vi ser frem til å fortsette vårt vellykkede samarbeid. Du kan fortsette å stole på DACHSER.

Pressemeldinger 11.05.2020
Veksten fortsetter for DACHSER Nordic

Dermed fortsetter den familieeide logistikkleverandøren sin lange rekke av gode årsrapporter med et nordisk resultat før skatt på 69,2 millioner kroner. En økning på litt over 10 prosent.

"Vi fortsetter den positive kurven som DACHSER Nordic har holdt seg på de siste årene. Samlet sett svarer årsregnskapet for 2019 til våre forventninger, og selv om ingen kunne ha forutsett den unike situasjonen vi befinner oss i akkurat nå, så utgjør resultatene fra 2019 et stabilt grunnlag som vi håper å kunne bygge videre på i 2020," sier René Sidor, Managing Director for DACHSER Nordic. "Vi følger vår etablerte strategi og styrker vår markedsposisjon innenfor vår kjerneforretning, stykkgodsdistribusjon i Europa. Dermed er vi godt på vei mot å bli den foretrukne stykkgodspartneren," lyder det fra René Sidor.

Nyheter 05.05.2020
Nytt nyhetsbrev er ute!

Selv om dagene varer lenger, været blir varmere og 17. mai er rett rundt hjørnet, er det ingen vanlig vår vi opplever i år. Koronakrisen har ført med seg store endringer, og vi har måttet venne oss til en helt ny hverdag fylt med strenge restriksjoner. Nå dreier alt seg om å stå sammen ved å holde avstand. Heldigvis er det mange som har forstått dette, noe som har gjort det mulig for oss å holde hjulene i gang.

2
Nyheter 29.04.2020
I den gode smaks tjeneste - DACHSER Norway frakter kvalitetsprodukter for Culina

Som en av Norges ledende leverandører av utstyr til det profesjonelle storkjøkken, er Culina opptatt av å tilby kundene sine høy kvalitet og god service. Og tatt i betraktning at de befinner seg i en bransje hvor det er stort behov for høy leveringsevne og gode kvalitetsprodukter, så er det viktig at deres logistikk blir håndtert på en trygg og effektiv måte.

2
Nyheter 22.04.2020
P Meidell og DACHSER bidrar i kampen mot COVID-19

God hygiene reduserer risikoen for smitte betydelig. Derfor er DACHSER opptatt av å kunne bruke logistikkløsningene sine til å levere desinfiserende produkter til Norge på en rask, effektiv og trygg måte.

Markedsinformasjon 21.04.2020
Oppdatering om Brexit: Viktigheten av en fortollingsfullmakt

Selv om koronaviruset påvirker Brexit-forhandlingene, fortsetter nå forhandlingene mellom EU og Storbritannia via videokonferanse. Det er planlagt tre ukelange forhandlinger i april, mai og juni for å fremme detaljene i en handelsavtale. Så langt er sluttdatoen for overgangsfasen for Brexit satt til 31. desember 2020. DACHSER fortsetter å forberede seg til denne datoen.

Når man forbereder seg til Brexit, finnes det flere viktige punkter man må være oppmerksom på. For eksempel er en fortollingsfullmakt fra de relevante mottakerne avgjørende for å håndtere forsendelser til og fra Storbritannia. Vi ber derfor kundene våre om å fortsette å råde mottakerne sine til å gi oss den nødvendige fortollingsfullmakten.

Hvis du har spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER.

Pressemeldinger 08.04.2020
DACHSER fortsetter veksten

Selv om den globale økonomien blir stadig svakere, har DACHSER klart å fortsette sin vekst i 2019. Logistikkleverandøren økte sin konsoliderte nettoomsetning med 1,6 prosent til 5,66 milliarder euro. Det har vært forretningsområdet Road Logistics som har drevet denne veksten, hvor nettoomsetningen økte med 2,9 prosent til 4,6 milliarder euro. Forretningsområdet Air & Sea Logistics opplevde imidlertid en nedgang på 4,1 prosent, hvilket hovedsakelig skyldes lavere etterspørsel etter flytransport  fra kunder i bilbransjen.

Markedsinformasjon 31.03.2020
Lastebegrensninger i Europa som følge av COVID-19

I det følgende finner du gjeldende lastebegrensninger for Europa. Begrensningene gjelder ikke for mattransport.

Med gratiskartet fra programvareleverandøren Sixfold kan transportselskaper og lastebilsjåfører se ventetiden ved europeiske grenser, og gjøre passende forberedelser om nødvendig: https://covid-19.sixfold.com/

Seneste nytt om Coronaviruset

Alle nyheter og oppdateringer om Coronaviruset

Bruk linken vår til å få med deg alt vedrørende tiltakene innad i DACHSER-organisasjonen. Vi vil også holde deg oppdatert med hensyn til mulige innvirkninger på operasjonelle aktiviteter

Finn ut mer

Landets fakta (per 2018)

227000000
Årlig omsetning (NOK)
1
Avdelinger
237407
Forsendelser
Mer