Mediaroom

DACHSER Norway

Velkommen til DACHSER sin nettside for Norge.

Track & Trace
Du kan finne hele verden av eLogistics-applikasjoner her

DACHSER Nyheter

2
Nyheter 02.12.2020
For et bærekraftig samfunn: Stadig flere frivillige organisasjoner tar affære rundt om i verden

Med globaliseringen spiller det internasjonale nettverket av ikke-statlige organisasjoner (NGOs) en stadig viktigere rolle. DACHSERs partnerskap med hjelpeorganisasjonen for barn, terre des hommes, viser hvordan et selskap kan støtte en frivillig organisasjon på lang sikt.

Nyheter 24.11.2020
«Når det gjelder Brexit, er det mange selskaper som stikker hodet i sanden»

Brexit er fullført og overgangsfasen vil være historie om få uker. Uansett hva EU og Storbritannia måtte komme til enighet om på kort sikt, vil 1. januar 2021 føre med seg store utfordringer knyttet til bevegelsen av varer til og fra Storbritannia. Steffen Wiese, Head of Sales, European Logistics, North Central Europe hos DACHSER, forklarer hva selskapene må huske på, og hvorfor enkelte av dem risikerer å være for sent ute med viktige forberedelser.

Pressemeldinger 20.11.2020
DACHSER åpner ny avdeling i Finland

DACHSER startet nylig opp driften ved en ny logistikkterminal i Finland. Med åpningen av sin første crossdock-terminal i Kerava i Stor-Helsinki, utvider logistikkleverandøren tjenestene sine på det finske markedet.

Nyheter 17.11.2020
«De  sterke alliansene innen logistikk vil fortsette å kjempe mot  korona»

Vi jobber hånd i hånd med kunder og samarbeidspartnere for å holde forsyningskjedene i gang og for å kunne stole på hverandre selv når problemene tårner seg opp – for Bernhard Simon, CEO i DACHSER, er dette helt avgjørende for høstens forretningsdrift i disse koronatider.

Nyheter 13.11.2020
Paller i balanse

Europaller spiller en viktig rolle i vareflyten i Europa. Å balansere etterspørsel og tilgang når det gjelder paller i Europa blir en stadig mer kompleks utfordring. Jens Müller, Head of Network Management Organization hos DACHSER, forklarer hvordan DACHSER håndterer dette.

Markedsinformasjon 10.11.2020
Bestill henting i god tid før jul

Julen er rett rundt hjørnet, og tiden har kommet for å forberede seg på den travle tiden som kommer. Husk derfor å bestille henting i god tid dersom du har gods som skal leveres før jul.

Det er mye som skal gjøres i førjulstiden – både hos oss og hos kundene våre. Fordi dette kan få betydning for forsendelsene dine, oppfordrer vi deg til å legge inn bestillinger i god tid dersom du har gods som skal sendes frem mot jul. 

Det kommer i tillegg til å være et begrenset antall avganger til og fra Europa i julen. Dersom du trenger mer informasjon vedrørende avganger, er du velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice på service.oslo@dachser.com. 

I romjulen holder kontoret åpent som normalt på hverdager.  På de offisielle helligdagene holder vi stengt. Du kan få med deg åpningstidene våre nedenfor.

Tirsdag 24. desember: Stengt
Onsdag 25. desember: Stengt
Torsdag 26. desember: Stengt 
Fredag 27. desember: Åpent
Mandag 30. desember: Åpent
Tirsdag 31. desember: Stengt
Onsdag 1. januar: Stengt
Torsdag 2. januar: Åpent

Dersom bedriften din holder stengt, og dermed ikke kan motta varer på enkelte av de normale virkedagene, ber vi deg vennligst å ta kontakt på dachser.oslo@dachser.com. Hvis du har spørsmål eller særlige krav vedrørende forsendelsene dine fremover, er du velkommen til å kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER. 

Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!

Nyheter 03.11.2020
Har du lest vårt siste nyhetsbrev?

Den seneste utgaven av nyhetsbrevet vårt er spekket med interessante artikler om alt fra utslippsfrie leveringer og tollekspertise til oppdateringer rundt Brexit og internasjonale kundesamarbeid. 

2
Nyheter 27.10.2020
Tysk presisjon – norsk samarbeid

Hvordan lykkes man som tyskeid selskap i Norge? Vi har tatt en nærmere titt på samarbeidet mellom Berner AS og DACHSER Norway AS - to tyskeide bedrifter som har oppnådd stor suksess på det norske marked.

Markedsinformasjon 20.10.2020
Vi har oppdatert vår Brexit-sjekkliste

Storbritannia forlot  EU 31.01.2020. Foreløpig befinner vi oss i en overgangsfase som ender 31.12.2020. Dermed vil Storbritannia ikke lenger være en del av det indre marked og tollunionen per 01.01.2021. Dersom det ikke blir inngått en avtale mellom Storbritannia og EU før overgangsfasen ender, vil handelen i fremtiden falle inn under reglene til Verdens handelsorganisasjon.

Vi i DACHSER kan ikke påvirke den politiske situasjonen i Storbritannia, men vi kan forberede deg til de nye tollprosedyrene. Vi har derfor tilpasset og oppdatert vår Brexit-sjekkliste i henhold til dagens omstendigheter. Du kan laste den ned gratis her.

Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte din lokale kontaktperson hos DACHSER.

Nyheter 13.10.2020
Kvantedatamaskiner – En titt på fremtidens teknologi

Hva er egentlig en kvantedatamaskin? Og hvilke fordeler kan den tilby logistikkbransjen?

Seneste nytt om Coronaviruset

Alle nyheter og oppdateringer om Coronaviruset

Bruk linken vår til å få med deg alt vedrørende tiltakene innad i DACHSER-organisasjonen. Vi vil også holde deg oppdatert med hensyn til mulige innvirkninger på operasjonelle aktiviteter

Finn ut mer

Landets fakta (per 2019)

244052674
Årlig omsetning (NOK)
1
Avdelinger
212627
Forsendelser
Mer