Karriere Mediaroom

Bærekraftig logistikk

Aktivt klimavern er en del av DACHSERs samfunnsansvar. DACHSER jobber for at logistikkbransjen skal gå over til lav- og nullutslippsteknologi.

DACHSER European Logistics

Løsninger til din europeiske forsyningskjede.

DACHSER DIY Logistics

Din partner i DIY, bygge- og gartnerbransjen.

Innovasjon

Innovasjon er nøkkelen til bærekraftig suksess. Les mer om DACHSERs aktiviteter innen forskning og utvikling her.

Tollbehandling

DACHSER har kunnskapen som kreves for å gjennomføre prosesser i henhold til det norske tollvesenets lovgivning og andre lands tollmyndigheters krav til dokumentasjon.

Track & Trace
Øyeblikkelig informasjon om forsendelsen din

DACHSER Nyheter

22.11.2022
Les DACHSER magazine her

Logistikk er et veksthus for innovasjon, med løsninger som stadig raskere blir en del av det daglige arbeidet. Disse inkluderer alternative drivlinjer, et bredt spekter av digitale applikasjoner, smart bruk av data og nye, autonome hjelpere i transitterminaler og lagre.

5+
22.11.2022
Den digitale tvillingen – styrker åpenhet og innsyn i stykkgodshåndteringen

Teknologien er et første skritt for å effektivisere arbeidet ved å slippe å skanne og merke pakker manuelt, og dermed også øke hastigheten på avgangstidene. Ved to av DACHSERs avdelinger utføres nå testoperasjoner med digitale tvillinger.

16.11.2022
Alltid parat med DIY Logistics

I hage- og oppussingsbransjen er det viktig å ha de rette verktøyene for å få jobben gjort – også når det kommer til logistikk. Vi spurte en ekspert – Stefan Roysson, DIY Logistics-ansvarlig i DACHSER Nordic og salgssjef i Malmö – om utfordringer og muligheter i gjør-det-selv-bransjen og DIY Logistics.

27.10.2022
Logistikkens nytteverdi

Logistikk funker som en viktig støttefunksjon til andre samfunnsfunksjoner. Kjøper du en vare, er det et nettverk av mennesker i bakgrunnen som har sørget for at denne er fraktet fra A til B. 

3
26.10.2022
Alt flyter

Nylig feiret GF Piping Systems og DACHSER tiårsjubileet for samarbeidet i Jönköping i Sverige. DACHSER-lageret i Jönköping knytter en av verdens ledende produsenter av sikre og pålitelige rørsystemer til det skandinaviske markedet.

24.10.2022
Bestill transport i god tid før jul

Desember er en travel måned. Husk derfor å booke i god tid dersom du har gods som skal nå frem før jul. Se våre avganger og åpningstider her.

2
21.10.2022
Kvalitet hele veien fram

For Sunrise Medical er kvalitet i alle ledd avgjørende. Derfor falt valget på DACHSER som logistikkpartner.

20.10.2022
DACHSER Norway med sending til Ukraina

Medisinsk hjelpeutstyr ble fraktet trygt gjennom DACHSER-nettverket til Stebliv psykonevrologisk internatskole.

2
12.10.2022
Et eget system for innovasjon

Hvordan fremmer man en innovativ tankegang og skaper en arbeidskultur hvor medarbeidere kan dele erfaring og ideer? Etter over 11 år i DACHSER har Radek Pavelka gode svar på nettopp dette.

04.10.2022
Sikre leveranser

De siste årene har forsyningskjeder vist seg å være stadig mer skjøre og sårbare. Årsakene er mangfoldige. Med dette bakteppet diskuterer CEO Burkhard Eling hvordan DACHSER kan styre komplekse forsyningskjeder.

DACHSER Mediaroom

Langsiktig klimastrategi

Aktivt klimavern er en del av DACHSERs samfunnsansvar. Med effektiv logistikk og tekniske innovasjoner leder vi an i klimakampen.

DACHSER jobber aktivt for at logistikkbransjen skal gå over til lav - og nullutslippsteknologi. Les mer om hvordan vi bidrar ved å klikke på nedenstående link.
Finn ut mer

Landets fakta (per 2021)

286400000
Omsetning i NOK (netto, konsol.)
1
Avdelinger
328580
Forsendelser
Mer

Avdelinger over hele verden

Kontaktinformasjon til våre datterselskaper

Har du en forespørsel eller et spørsmål? Her finner du kontaktinformasjon for våre datterselskaper over hele verden.

Finn et sted