Karriere Mediaroom

DACHSER European Logistics

Transport til hele Europa.

Forsyningskjeder i endring

Verden er i endring, og dermed også logistikken. Hold deg oppdatert på trender og tendenser innen logistikkens verden her.

DACHSER DIY Logistics

Din partner i DIY, bygge- og gartnerbransjen.

Tollbehandling

DACHSER har kunnskapen som kreves for å gjennomføre prosesser i henhold til det norske tollvesenets lovgivning og andre lands tollmyndigheters krav til dokumentasjon.

Track & Trace
Øyeblikkelig informasjon om forsendelsen din

Mediaroom

2
20.11.2023
Nye lokaler for DACHSER Sweden  

DACHSER Sweden fortsetter suksessen og er klar for fremtiden med nye lokaler i Jönköping i Sverige. Med 1600 kvadratmeter til kontorer, et lager på 10 000 kvadratmeter og en terminal på 6200 kvadratmeter blir den nye avdelingen selskapets største i Norden.

31.10.2023
Har du lest vårt siste nyhetsbrev?

Vårt siste nyhetsbrev er fullpakket med spennende nyheter fra logistikkverdenen, som vi har håndplukket for deg. Les mer og husk at du kan registrere deg for å få det direkte i innboksen.

2
30.10.2023
Energieffektiv drift

Ved hjelp av solenergi produsert på kontorbygningen på Vinterbro
sikrer DACHSER Norway en mer energieffektiv drift av sin elektriske bilpark.

2
30.10.2023
Tysk logistikkutmerkelse for digital tvilling

Den tyske logistikkforeningen (BVL) har anerkjent samarbeidet mellom DACHSER og Fraunhofer IML ved å tildele dem den prestisjetunge German Logistics Award for 2023. Denne utmerkelsen gir honnør til selskapets innovative digitale tvilling, også kjent som @ILO (Advanced Indoor Localization and Operations), som ble skapt og utviklet ved DACHSER Enterprise Lab.

2
25.10.2023
Hold et øye med alt

I en stadig raskt endrende verden er forutsigbarhet og åpenhet kritiske utfordringer for selskaper og logistikkeksperter som opererer i Europa. For å implementere sanntidssporing i stykkgodslogistikk har DACHSER utstyrt vekselflakene og tilhengerne i Europa med smarte sporingsenheter med 5G/LPWAN-støtte og koblet dem til intelligente IT-systemer.

25.10.2023
Slik fungerer @ILO: Identifikasjon, lokalisering, måling og visualisering

I @ILO-terminalen skjer identifikasjon, lokalisering, måling og registrering av pakker helt automatisk, både ved ankomst og avreise, samt under oppholdet. Dette eliminerer behovet for manuell strekkodeskanning og ytterligere merking av pakkene.

23.10.2023
Bestill transport i god tid før jul

Julen er en hektisk tid for forsyningskjeder og logistikktjenester og vi vil derfor minne deg på å booke forsendelsene dine i god tid før jul. Våre tjenester vil være tilgjengelige som vanlig, med unntak av helligdager. Du kan se åpningstidene nedenfor. Hvis du trenger mer informasjon om avganger, er du velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice.

  • Mandag 25. desember: Stengt
  • Tirsdag 26. desember: Stengt
  • Onsdag 27. desember: Åpent
  • Torsdag 28. desember: Åpent
  • Fredag 29. desember: Åpent
  • Mandag 1. januar: Stengt

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss i god tid for å planlegge forsendelser og logistikkløsninger i forbindelse med tidsfrister for innlevering og henting av gods, samt distribusjon rundt juletider. Du kan se vedlegget for informasjon om siste ordinære avgang fra Vinterbro. Hvis din bedrift er stengt og ikke kan motta varer på noen av de vanlige virkedagene, ber vi deg vennligst kontakte oss.

2
25.09.2023
DACHSER Norway åpner avdeling i Kristiansand

Logistikkleverandøren vokser på det norske markedet og vil dermed kunne møte flere kunders behov på Sør- og Vestlandet.

18.09.2023
Tyskland hever veiavgiften 

Den tyske regjeringen har besluttet å øke veiskatten for lastebiler 1. desember 2023. Den nye avgiftssatsen innføres for å ta hensyn til de ekstra kostnadene som oppstår på grunn av CO2-utslipp fra transportsektoren.

07.09.2023
Høstens nyhetsbrev er her 

Vil du holde deg oppdatert med de siste nyhetene fra DACHSER Norway? Abonner på vårt nyhetsbrev!

Les mer

Langsiktig klimastrategi

Aktivt klimavern er en del av DACHSERs samfunnsansvar. Med effektiv logistikk og tekniske innovasjoner leder vi an i klimakampen.

DACHSER jobber aktivt for at logistikkbransjen skal gå over til lav - og nullutslippsteknologi. Les mer om hvordan vi bidrar ved å klikke på nedenstående link.
Finn ut mer

Landets fakta (per 2022)

332100000
Omsetning i NOK (netto, konsol.)
1
Avdelinger
295600
Forsendelser
Mer

Avdelinger over hele verden

Kontaktinformasjon til våre datterselskaper

Har du en forespørsel eller et spørsmål? Her finner du kontaktinformasjon for våre datterselskaper over hele verden.

Finn et sted