Karriere Mediaroom

Veitransport i Europa

Vårt europeiske transportnettverk gir daglige forbindelser og presise transittider for hele Europa.

DACHSER DIY Logistics

Din partner i DIY, bygge- og gartnerbransjen.

DACHSER åpner i Kristiansand

DACHSER Norway etablerer en ny avdeling i Kristiansand i 2024.

Tollbehandling

DACHSER har kunnskapen som kreves for å gjennomføre prosesser i henhold til det norske tollvesenets lovgivning og andre lands tollmyndigheters krav til dokumentasjon.

Track & Trace
Øyeblikkelig informasjon om forsendelsen din

Mediaroom

3
13.05.2024
Det digitale skifte i logistikk

I en stadig mer kompleks verden er det avgjørende å kontinuerlig forbedre tjenester for å kunne levere topp moderne logistikk. Kunstig intelligens (KI) spiller en viktig rolle i denne kontinuerlige utviklingen. Michael Kriegel, leder for DACHSER Chem Logistics, deler innsikter om KIs potensial innen logistikk, og hvordan det bidrar til å adressere dagens utfordringer hos DACHSER.

06.05.2024
– Mot videre vekst

DACHSER Norways årsregnskap for 2023 viser solide resultater med et resultat før skatt på 53,4 MNOK.

2
30.04.2024
Roboter i praksis

Det er et stort potensial for autonome kjøretøy innen logistikk. Ett av bruksområdene er å helautomatisere prosessen med manøvrering av vekselflak. Men hvordan kan dette gjøres på en trygg og effektiv måte på en hektisk terminal? DACHSERs terminal i Langenau ved Ulm har forsket på dette under reelle driftsforhold.

23.04.2024
Neste skritt for DACHSER & FERCAM Italia 

I august 2023 begynte etableringen av et fellesforetak mellom DACHSER og FERCAM i Italia. Samarbeidet fortsatte, og den 28. mars 2024 sikret DACHSER seg 80 prosent av aksjene i fellesforetaksselskapet DACHSER & FERCAM Italia. Dette markerer den tyske logistikkleverandørens fullføring av oppkjøpet av majoritetsandelene innenfor stykkgods- og kontraktslogistikkavdelingene til det italienske logistikkselskapet FERCAM.

2
15.04.2024
DACHSER kjøper matlogistikkleverandør Brummer

DACHSER styrker sin posisjon som ett av de ledende logistikkselskapene for matvarer i Europa gjennom oppkjøpet av Brummer, en spesialist på transport av temperaturkontrollerte matvarer i Sentral-Europa.

22.03.2024
DACHSER holder kursen og utvider det globale nettverket

Etter den økonomiske veksten i logistikk som følge av koronapandemien og globale forstyrrelser i forsyningskjedene, vendte bransjen tilbake til stabilitet i løpet av 2023. DACHSER var blant de selskapene som opplevde et regnskapsår påvirket av en svekket etterspørsel etter logistikktjenester som resultat av betydelig overkapasitet og en kraftig nedgang i fly- og sjøfraktprisene.

14.03.2024
Her kan du lese vårt siste nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på siste nytt fra logistikkens verden.

06.03.2024
Oppkjøpet av Frigoscandia er gjennomført

Den 4. mars fikk DACHSERs oppkjøp av den svenske matlogistikkleverandøren Frigoscandia AB grønt lys fra de europeiske konkurransemyndighetene. Dette innebærer at DACHSER har full eierskap over Frigoscandia, som nå integreres som en del av DACHSERs omfattende Food Logistics-nettverk.

26.02.2024
Å navigere gjennom logistikkens vekstlandskap

I en stadig voksende logistikkbransje, står DACHSER Road Logistics ovenfor utfordringen med å møte økende krav og forventninger. Hvordan former selskapet sin vei fremover, drevet av verdier og visjonære prinsipper? Vi dykker inn i dette temaet gjennom en samtale med Alexander Tonn, operasjonsdirektør (COO) for Road Logistics hos DACHSER.

21.02.2024
Sømløst samarbeid

Hjelpemiddelleverandøren Medema er avhengig av en fleksibel forsyningskjede for å kunne sikre pålitelige leveranser, selv i utfordrende tider. Partnerskapet med DACHSER muliggjør samarbeid på tvers av landegrenser, men med ett kontaktpunkt.

Les mer

Vi åpner i Kristiansand

DACHSER er en ledende global aktør innen logistikkløsninger og fortsetter å vokse på det norske markedet.

Vi åpner ny filial i Kristiansand i februar 2024 og vil dermed kunne møte flere kunders behov på Sør- og Vestlandet.
Finn ut mer

Landets fakta (per 2022)

332100000
Omsetning i NOK (netto, konsol.)
1
Avdelinger
295600
Forsendelser
Mer

Avdelinger over hele verden

Kontaktinformasjon til våre datterselskaper

Har du en forespørsel eller et spørsmål? Her finner du kontaktinformasjon for våre datterselskaper over hele verden.

Finn et sted