Karriere Mediaroom

Tollbehandling

DACHSER har kunnskapen som kreves for å gjennomføre prosesser i henhold til det norske tollvesenets lovgivning og andre lands tollmyndigheters krav til dokumentasjon.

Forsyningskjeder i endring

Verden er i endring, og dermed også logistikken. Hold deg oppdatert på trender og tendenser innen logistikkens verden her.

DACHSER European Logistics

Transport til hele Europa.

DACHSER DIY Logistics

Din partner i DIY, bygge- og gartnerbransjen.

Bærekraftig logistikk

Aktivt klimavern er en del av DACHSERs samfunnsansvar. DACHSER jobber for at logistikkbransjen skal gå over til lav- og nullutslippsteknologi.

Track & Trace
Øyeblikkelig informasjon om forsendelsen din

Mediaroom

18.09.2023
Tyskland hever veiavgiften 

Den tyske regjeringen har besluttet å øke veiskatten for lastebiler 1. desember 2023. Den nye avgiftssatsen innføres for å ta hensyn til de ekstra kostnadene som oppstår på grunn av CO2-utslipp fra transportsektoren.

07.09.2023
Høstens nyhetsbrev er her 

Hold deg oppdatert på siste nytt fra DACHSER Norway ved å abonnere på vårt nyhetsbrev.

2
07.09.2023
Leverandør og samarbeidspartner 

Aspire Brands og DACHSER Norway samarbeider mot et felles mål: å skape kundeopplevelser med et menneskelig preg.

06.09.2023
DACHSER Norway satser på egenprodusert strøm

Med en årlig strømproduksjon på 300 000 kWh ved hjelp av solceller, vil over 37% av virksomhetens totale energiforbruk være egenprodusert.

04.09.2023
Møt oss på Transport & Logistikk-messen i Lillestrøm!

Vi ser fram til å møte deg på Norges største bransjetreff for transport- og logistikknæringen.

2
31.08.2023
Framdrift på en lang vei 

Å jobbe for å redusere klimaendringene er både et sentralt ansvar og en utfordring for logistikkleverandører. Transport- og lagertjenester er energikrevende og har et stort karbonavtrykk. Én av grunnene til dette er at det fortsatt ikke finnes tilstrekkelig antall nullutslippslastebiler. Men teknologiske endringer er allerede i full sving. Michael Kriegel, Department Head DACHSER Chem Logistics, beskriver i denne artikkelen potensialet som kan utnyttes, og rollen som logistikk kan spille i arbeidet for å redusere klimapåvirkning.

29.08.2023
DACHSER lanserer tolv nye utslippsfrie leveringsområder i Europa 

Innen utgangen av 2025 planlegger logistikkleverandøren å lansere utslippsfri levering i ytterligere tolv byer i Europa: Amsterdam, Barcelona, Dublin, Hamburg, Köln, London, Malaga, Rotterdam, Stockholm, Toulouse, Warszawa og Wien. I tillegg skal selskapet utvide dagens utslippsfrie leveringsområde i Paris.

25.08.2023
DACHSER og FERCAM etablerer fellesforetak i Italia

Et langvarig samarbeid har ført til etableringen av et fellesforetak for stykkgods og kontraktslogistikk – FERCAM overfører avdelingene for distribusjon (stykkgods) og logistikk (kontraktlogistikk) til et fellesforetak sammen med DACHSER, som har fått navnet DACHSER & FERCAM Italia S.r.l. 

28.07.2023
Med fokus på digitalisering

Ved å legge til rette for transparente prosesser, sanntids sporing av forsendelser, rask respons og nøyaktig kontroll av forsyningskjedene på tvers av land og kontinenter, hever digitaliseringen DACHSERs logistikktjenester til et nytt nivå. Men hva betyr dette for DACHSERs nettverk? Og hvilke konkrete fordeler oppnår kundene gjennom denne teknologien? Disse spørsmålene stiller vi DACHSER CEO Burkhard Eling og CDO Stefan Hohm.

12.07.2023
DACHSER utvider flyfraktporteføljen mellom Singapore og Frankfurt

DACHSER Singapore har utvidet tjenesteporteføljen på ruten mellom Singapore og Frankfurt til å omfatte en daglig flyfrakttjeneste. Kundene får sikker kapasitet med en transittid på 72 timer, samt tilgang til logistikkleverandørens effektive europeiske transportnettverk fra Frankfurt.

Les mer

Langsiktig klimastrategi

Aktivt klimavern er en del av DACHSERs samfunnsansvar. Med effektiv logistikk og tekniske innovasjoner leder vi an i klimakampen.

DACHSER jobber aktivt for at logistikkbransjen skal gå over til lav - og nullutslippsteknologi. Les mer om hvordan vi bidrar ved å klikke på nedenstående link.
Finn ut mer

Landets fakta (per 2022)

332100000
Omsetning i NOK (netto, konsol.)
1
Avdelinger
295600
Forsendelser
Mer

Avdelinger over hele verden

Kontaktinformasjon til våre datterselskaper

Har du en forespørsel eller et spørsmål? Her finner du kontaktinformasjon for våre datterselskaper over hele verden.

Finn et sted