DACHSER Denmark utvider i Nordjylland

Logistikkleverandøren DACHSER vokser på det danske markedet og inntar nå Nordjylland. Det nye kontoret, som er en del av Port of Aalborgs næringspark, åpner i løpet av første halvdel av 2024 og blir et knutepunkt for forbindelser til det nordiske stykkgodsnettverket.


Den nye filialen har en terminal på 2046 kvadratmeter med seks porter og 471 kvadratmeter kontorlokaler.
Den nye filialen har en terminal på 2046 kvadratmeter med seks porter og 471 kvadratmeter kontorlokaler.

Logistikkleverandøren med røtter i Tyskland styrker sin markedsposisjon i Danmark ved å åpne et kontor i Nordjylland, plassert ved det logistiske knutepunktet på havneområdet i Aalborg Øst, kun 6,2 kilometer fra Europavei E45.

«Vi ser frem til snart å kunne tilby våre tjenester lokalt og styrke vårt nordiske nettverk med den strategiske plasseringen i Port of Aalborgs næringspark», forteller Peter Hut, Country Manager for DACHSER Denmarks veitransportorganisasjon. «Utvidelsen av vårt nettverk er en viktig investering og milepæl for oss —  både når det gjelder våre danske og nordiske forbindelser og nærhet til våre kunder og fremtidige kunder i området.»

Kristian Thulesen Dahl, administrerende direktør for Port of Aalborg, deler sin visjon om DACHSERs kommende filialåpning:

«En internasjonal logistikkleverandør som DACHSER styrker hele området. Vi merker at våre kunder i økende grad etterspør fleksible, skreddersydde logistikkløsninger, og DACHSER kommer til å utvide mulighetene betydelig med sin store erfaring og nettverk. Det blir en stor fordel for bedriftene her i nærområdet. Så ja, vi er veldig begeistret og har store forventninger til DACHSERs tilstedeværelse.»

Gradvis tilstedeværelse

Det første skrittet i etableringen av DACHSER Denmark i Nordjylland blir å flytte en gruppe på fem ansatte fra veitransportfilialen i Kolding til lokalene i Port of Aalborgs næringspark. Der skal de starte kontor, egen godshåndtering og egen lokal distribusjon under ledelse av filialsjefen i Kolding, General Manager Per Jensen.

.

«Vi er glade for å kunne bringe våre logistikkløsninger og ekspertise nærmere våre kunder i Nordjylland. Vi starter nå med å etablere oss lokalt med en satellittfilial, noe som gir oss økt fleksibilitet når det gjelder å imøtekomme lokale bedrifters behov, blant annet for henting og levering av varer. Når vi har funnet fotfeste på markedet, vil vi gradvis styrke vår tilstedeværelse med flere ansatte og generelt optimalisere våre prosesser i Nordjylland», sier Per Jensen.

DACHSER vokser i Danmark.
DACHSER vokser i Danmark.

Sentral plassering i et nordisk nettverk

Fundamentet for fremtiden er lagt med en terminal på 2046 kvadratmeter med seks porter og 471 kvadratmeter kontorlokaler. Logistikkleverandøren, som vektlegger høy kvalitet og full transparens i hele forsyningskjeden, vil forsyne bedrifter i Danmarks nordligste region via flere daglige avganger fra filialen i Kolding til Aalborg og videre derfra med lokal distribusjon i samarbeid med lokale vognmenn. Samtidig blir filialen en naturlig forlengelse av både det danske og det nordiske nettverket, med gode forbindelser til Göteborg og dermed det øvrige Sverige, samt Norge og Finland.

«Vårt inntog i Aalborg er samtidig en utvidelse av vårt nettverk i Jylland, og vi ser frem til å levere skreddersydde løsninger til våre kunder og bidra positivt til det sterke lokale næringslivet», forklarer Country Manager Peter Hut.

DACHSER over hele verden
Kontakt oss
Kontakt Ingrid Øie Communications Consultant Nordic
+45 36 34 77 77 ingrid.oie@dachser.com